Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slepička

'Kako možete pisati o nogometu, a niste igrali nogomet'

Miroslav Slepička
Marko Prpić
11.12.2009.
u 14:47

Nisam zadovoljan svojom minutažom u Dinamu, ali sad igram u prvih jedanaeset, počeo sam zabijati golove. Naravno da mi nije bilo ugodno čitati o tome kako me tjerate iz Dinama.

Kako li je samo ljutit taj Miroslav Slepička. Šteta što tijekom sezone nije bio tako ljutit i na terenu pa suaprnicima pokazivao svoje nogometno umijeće. U redu, nije ni dobio baš previše prilika, a trebao je. Da nije bilo glasnogovornika Dinama Ade Kožula i Slepičkinog menadžera Milana Martinovića, češki nogometaš koji igra za maksimirski klub ne bi odgovarao na pitanja.

Pričam s vama jer moram

-  Nisam sretan što razgovaram s vama, ne bih pričao, ali rekli su mi da moram - odmah je dao do znanja Slepička da nismo dobro došli očito ljutit zato što se pisalo da će možda morati otići iz Dinama. Pa sad nema razloga za nezadovoljstvo kad je očito da ostaje.

- Ne znam da li ostajem. Sad sam sretan što igram u početnoj postavi, zabijam golove...

- Nitko nikad u klubu nije rekao da će Miro možda ići, to su bile samo novinarske konstrukcije - dometnuo je menadžer mu Martinović.

Slepičku je očio sve jako pogodilo.

- Kako bi se čovjek osjećao kad se tako piše, zato i kažem da najradije ne bih s vama ni pričao.

Jesu li vam gori češki ili hrvatski novinari?

- Svi ste isti. Pišete o nogometu. a nitko od vas nogomet nije igrao. Hajde, tko je od vas igrao nogomet? - pitao je Slepička okupljene novinare. Na jedan potvrdan odgovor bivšeg golmana, doduše smješnog, okrenuo se kolegi:

- Jesi li ti igrao nogomet? Nisi? A pišeš o nogometu i o tome kako bih ja trebao zabijati golove - nastavio je Slepička pa je dobio pitanje:

- Jesli ti ti ikada pisao u novinama?

- Nisam, ali znam čitati - zaključio je ljutiti Miroslav Slepička.

Ništa o Timisoari

Kojom biste od jedan do pet ocijenili svoj dosadašnji boravak u Dinamu?

- Neću o tome.

Jeste li zadovoljni svojom minutažom?

- Nisam, ali što mogu. No, sad sam, kažem, počeo igrati, radit ću još bolje i vjerujem da dolazi bolje vrijeme za mene.

Na spomen Timisoare odmah je prekinuo temu;

- Neću o tome.

 

Ključne riječi

Komentara 9

47
4712
15:39 11.12.2009.

Pa dobro vam je i reko...ustvari premalo...

OB
-obrisani-
16:43 11.12.2009.

U mom prethodnom postu je citat dotičnog novinara, a autogol je njegov. Evo, nacrtao sam vam.

CV
cvijece
18:21 11.12.2009.

Likovni kritičari piše kritike knjiga a nisu pisci,likovni kritičari pišu o slikama/skulpturama a ne znaju slikati/kipariti itd - pa sad ti reci kako to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije