Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK RASPRODAJE?

Izbaci li Dinamo bijele, Svaguša će prodati Ibričića

Senijad Ibričić
Filip Brala/Pixsell
01.08.2010.
u 08:48

Pokušavaju u Hajduku izbaciti iz misli Bukurešt i Dinamo, okrenuti se Osijeku. Europski uzvrat u kojem će bijeli teško nadoknaditi minus od 3:1 iz prvog susreta na rasporedu je u četvrtak.

A hrvatska je liga realnost bijelih, neuspjeh u Osijeku mogao bi izazvati potrese u Poljudu. Već godinama je tako, treneri uvijek “vise” u kolovozu. Bilo je tako, da ne idemo daleko u povijest, lani s Mišom, godinu prije s Pudarom. Nisu preživjeli. A Stanko Poklepović nije dobro startao u sezonu. Dva poraza, od dva Dinama, i pobjeda nad Istrom.

 

U Slavoniju zrakoplovom

 

– Idemo na pobjedu, nikada na gostovanjima u našoj ligi nismo išli na bod – objašnjava Marin Tomasov, jedan od rijetkih koji je zadovoljio u Bukureštu.

 

Hajduk će u Slavoniju zrakoplovom na dan utakmice, bijeli idu čarterom kako bi se što manje umorili. Imat će dnevni odmor u Vukovaru, odigrati utakmicu i vratiti se kući. A u iščekivanju Osijeka, čekaju se i novi detalji igračkih križaljki u Poljudu. Naime, mladi reprezentativac Mario Tičinović išao bi negdje na posudbu, mladac želi igrati, a zauzvrat predlaže produženje ugovora za ovu sezonu dok je na posudbi.

Njegov zastupnik Damir Štimac bio je na razgovorima u Poljudu s predsjednikom Joškom Svagušom, sportskim direktorom Ivicom Kalinićem i trenerom Stankom Poklepovićem. Odluka hoće li Tičinović na posudbu znat će se nakon uzvratnog susreta s bukureštanskim Dinamom. Jer, ne ode li Hajduk dalje, onda bi se možda aktivirala prodaja Senijada Ibričića. Hajduku je prijeko potreban novac, Svaguša navodno ima ponudu od pet milijuna eura za svog najboljeg igrača, ali nije želio juriti prije europskih utakmica.

 

Dakle, proda li se Ibričića, onda Tičinović ostaje na Poljudu. A ostane li, tada će Tičinović na posudbu.

 

I Köln želi Strinića

 

U prodaju bi mogao i Ivan Strinić. Njegov transfer još se radi, aktualni su Köln i Lazio. Samo je pitanje hoće li stići ponuda koja će zadovoljiti bijele. Jurici Vranješu u Bremenu se Svaguša još nije javio. Dogovor je postignut, čudi se Vranješ zbog Hajdukova odugovlačenja. Svaguša kao da se zaletio, pa bi najradije pričekao kako će se rasplesti europski uzvrat i onda bi se dogovarao s Vranješom. No, bivši reprezentativac ima još ponuda i neće čekati cijeli tjedan.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
09:31 01.08.2010.

Da da da i Dodo je otišao u Lokomotivu! Sve bih ja vas poslao da pišete za\" Modru lastu\" !

DA
Dalmino
09:52 01.08.2010.

Ovaj članak nema zdrave logike. hajduk slavi sto godina postojanja. (Pravih 100 godina ne onih dinamovih koji zbraja godine 20 različitih klubova) ako zele bit prvaci svjesni su da ne smiju prodat nikoga, nego bi se čak tribali pojačat.

EU
EuroAzija
08:56 01.08.2010.

Ej novinarčuge prljave, pa šta nije Ibričić, prema vašem bolesnom mozgu još prije dva mjeseca otišao u Rubin iz Kazana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije