Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIBALIA - INTER 1:0

Interu ni igrač više nije dovoljan za gol

Cibalia - Inter (1)
Goran Ferbezar/PIXSELL
07.08.2010.
u 21:54

I u novoj sezoni vinkovački prvoligaš nastavlja sa solidnim igrama i što je još bitnije, a na radost navijača, sa dobrim rezultatima.

Poslije tri odigrana kola Cibalia ima sedam osvojenih bodova čemu se niti najveći navijači ovoga kluba nisu nadali nakon što su u ljetnom prijelaznom roku ostali bez pola tima i nekoliko ključnih igrača.

Upravo stoga, ali i svjestan manjka kvaliteta u momčadi u odnosu na prošlu sezonu, trener Cibalije Stanko Mršić i pred ovu utakmicu pozivao je na oprez i maksimalan angažman svojih igrača. U nedostatku ozlijeđenih prvih napadača, Kresingera i Šimunca, utakmicu su u napadu započeli Baraban i Prgomet koji je u 21. minuti i doveo svoju momčad u vodstvo.

Upravo je Prgomet radi nesmotrenog i nepotrebnog prekršaja isključen u 54. minuti te svoju momčad ostavio na cjedilu gotovo 40 minuta. Nakon isključenja momčad Cibalije se povukla na svoj dio terena za igru pokušavajući brzim kontrama ugroziti gol Intera prije svega vodeći računa o svome golu.

Gostujući igračima ni 40 minuta utakmice sa igračem više nije bilo dovoljno da izjednače tako da je očigledno pred Ilijom Lončarevićem velik i naporan posao da posloži i uigra svoju momčad koja poslije tri kola nema niti jedan osvojen bod.

U isto vrijeme Vinkovčane može radovati i činjenica da je mladi vratar Mladen Matković vrlo dobro zamijenio vratara Marijana Antolovića kojega su odlične obrane prošle sezone preporučile za mladu reprezentaciju Hrvatske, ali i omogućile transfer u poljsku Legiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije