Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LONDONSKI DERBI

Igrači West Hama i Millwalla ne smiju slaviti golove

Huligani
Pixsell
03.02.2012.
u 15:12

S obzirom na to da često igraju u različitim ligaškim razredima, debiji Millwalla i West Hama su rijetki, a time je veća draž.

Londonski derbi između West Hama i Millwalla natjerao je tamošnje snage sigurnosti na punu pripravnost. U subotu na Upton Parku učinit će sve da se ne ponovi nemili scenarij iz 2009. kada su navijači domaćeg kluba nekoliko puta uletjeli na teren s kamenjem i bocama te kada je jedan navijač izboden.

Šef policije najavljuje:

– Svi koji će odstupati od zdravog rivalstva bit će brzo i efikasno zbrinuti. Igračima je rečeno da se obuzdaju dok slave pogotke kako ne bi riskirali sigurnost na tribini.

Osim toga, u istočnom Londonu pubovi će se otvoriti u 16 sati, a utakmica počinje u 12.30.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
JackRussell
15:27 03.02.2012.

\"utakmica počinje u 123.30.\" Ovo je valjda star date.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije