Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S Lechom neodlučeno (1:1)

I Halilhodžić pohvalio igru bijelih

'sport...split...180708 Hajduk- Birkirkare Ticinovic Snimio:Tino Juric'
'Tino Juric'
07.02.2011.
u 20:05

U konopcima je Hajduk držao Poljake cijelo prvo poluvrijeme. Vučević je inzistirao na mirnoj i discipliniranoj igri što su njegovi igrači poštivali.

Lech bijelima u prvom dijelu nije ozbiljnije zaprijetio, a s druge strane Splićani su imali nekoliko prigoda. Tičinović, Ahmad Sharbini prijetili su udarcima iz daljine, Oremuš je u 44. minuti, nakon ubacivanja Tomasova pogodio vratnicu.

No, ljepotica utakmice bio je pogodak Marina Ljubičić u 27. minuti. Najprije je Ljubičić dao dubinsku loptu za Režića, koji je utrčao iza obrane Lecha i odigrao povratnu za dodvača Ljubičića. Uslijedio je topovski udarac koji je odsjeo u desnom gornjem kutu Lechovih vratiju.

Bijeli su igrali praktički s pričuvnom momčadi, od prvotimaca u igri su bili Subašić, Oremuš, J. Buljat, M. Ljubičić i Tomasov. U 56. minuti Lech je poravnao s bijele točke. Lopta je u ruku pogodila Jonjića, a siguran realizator bio je BiH reprezentativac Semir Štilić, koji je nedavno bio u nekim kombinacijama za dolazak u Hajduk.

Prije utakmice srdačno su desetak minuta pričali Jose Mari Bakero, trener Lecha i Goran Vučević. Njih dvojica su zajedno bili u Barceloni, kada je Vučević igrao za B momčad Bakero je bio kapetan. A Hajdukov učinak pozorno je u prvom poluvremenu pratiila Dinamova delegacija u sastavu Vahid Halilhodžić i Zoran Mamić.

Imali su što vidjeti, Hajduk je odigrao odlično poluvrijeme protiv momčadi koja za deset dana igra šesnaestinu finala Europske lige protiv Brage.

- Svidio mi se Hajduk, fino igra, disciplnirano i organizirano. Posebno su mi se svidjeli Tomasov i igrač broj osam (Krešo Ljubičić, nap.a.) - rekao je Halilhodžić koji je nakon prvog dijela otišao u hotel Rixos.

Za bijele su na terenu hotela Calista igrali Subašić (od 46. Kalinić) – Oremuš, Jonjić, J. Buljat, J. Barišić (od 60. Bašić) – M. Ljubičić (od 60. Milić), K. Ljubičić – Režić (od 60. M. Barišić), Tomasov, Tičinović (od 56. An. Sharbini) – Ah. Sharbini (od 60. Džoni).

Ključne riječi

Komentara 5

BE
beb
23:44 07.02.2011.

Dobar rezultat s obzirom na jacinu Lecha. Gleda sam ih protiv Juventusa i M.City-a u EL. i u svojoj su grupi prosli dalje.

Avatar Castro
Castro
09:17 08.02.2011.

@jadre, obozavam splitske euforije....ono, ponese vas pa onda pocinjete spominjati dispet, milion godina postojanja, trocidin sjever a onda sletite na nos.....bbbbbuuuuuuuuuummmmmmm.... i tako vec gooooodddiinnnaaaammmaaaaaaa. Zato suti , gledaj i uzivaj.....

OB
-obrisani-
14:33 08.02.2011.

Dobitni parovi i sigurne oklade, posjetite: http://elf-sigurni-parovi1.blog.hr/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije