Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRANCI NA UDARU

"Hvala, Sammire", trebalo je izreći prije dvije godine

Sammir
Antonio Bronić
06.11.2009.
u 18:37

Dok treneri budu trpjeli Sammira, publika će zviždati i tražiti Kramarića. Naprosto je nevjerojatno da jedan takav talent s klupe gleda kako se Brazilac iživljava.

No, nije problem samo u Sammiru, jer odavno se zna da Mamići pogađaju otprilike s jednim od deset stranaca. Evo i dokaza: na jednoga pravog, Kocha, dolazi najmanje devet loših: Anderson, Nowotny, Carlos, Pandev, Suarez, Guela, Sammir, Calello, Papadopoulos.

Slepička nikada nije dobio dvije utakmice zaredom pa još nije u toj kategoriji (ali ne i previše iznad), Morales je ipak prvi strijelac lige, Ibanez je još mlad, dok je Cufre ovdje prekratko.

Upravo je iskusni Argentinac primjer kako se ne smije raditi strategija najvažnije sezone. Problem lijevog braniča uočen je davno prije Jurčićeva dolaska, a doveden je tek kada je neprocjenjiva šteta već počinjena, kada se prvi izbor, nesretni Glavina, pokazao promašajem, nakon što je uprskao u utakmicama desetljeća sa Salzburgom.

Sada kada je Dinamo u Europi tek sparing-partner, ne samo zahvaljujući svojim slabostima, vrijeme je za potpuni zaokret. Neka sada stranci od kojih nema koristi, poput Papa, Calella ili Sammira, gledaju kako to rade Dinamova djeca, Badelj, Kramarić, Tomečak...

Pa ako i uprskaju, što je u 1. HNL gotovo nemoguće, publika će to lakše podnijeti od ovoga što im serviraju milijunaši s Copacabane i pampasa. Pa ako je imao snagu prekrižiti Balabana i Šokotu, Mamić bi na isti način trebao priznati pogreške s Papom ili Sammirom. To se zaista više ne može gledati.

Ključne riječi

Komentara 20

TC
tomo crni
00:25 07.11.2009.

dasovicu pa nemoj ni gledati! i usput nas postedi svojih kretenskih clanaka, s kojima huskas ljude da sve mrze oko sebe

OB
-obrisani-
02:13 07.11.2009.

neznam ako nisi neki jak klub kao dinamo onda si ne dovodi obrambene i vezne igrace sa njima nema hljeba kup kojeg napadaca ako se momcina raspuca proso si ko kralj ako nevalja sutni ga nazad doma i gotovo,niko cuoo niko vidio ali kad natovaris preko tri stranca u ekipu prva kriza svi kazu stranci su krivi papak dopulus je ok promasaj i sta ces ali ni mandukic nije bas toliki talent kolko se o njemu pricalo u korovu nemozes uvijek naci eduarda hocu reci u spicu se treba malo investirati ali u mlade igrace pocnel sutat dobro klubu dobro maminji a ovo drugo ma isti kurac ko i ti nasi a duplo vise traze

BR
brođanin
23:55 06.11.2009.

Bravo gospon Dasović!Međutim,prije tjeranja mu treba lupiti kaznu za nezalaganje u visini onoga što mu još Dinamo treba platiti.Taj momak 2 godine se nije niti uznojio,ne želi niti potrčati,nekakav faulčić napraviti da se ne govori.Jednostavno stoji,uzima ogroman novac,a možda i čeka raskid ugovora i odlazak doma,\"zaradio\" je mnogo,tko zna.U vezi Cufrea-nije on loš...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije