Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB KUPA

Hajduk na Dinamo u polufinalu kupa

Hajduk - Dinamo
Nino Strmotić | VLM
23.12.2009.
u 11:26

U polufinalu Hrvatskoga nogometnog kupa igrat će Dinamo protiv Hajduka, a o drugom finalistu odlučivat će Šibenik i Varteks, odlučeno je ždrijebom u Kući hrvatskog nogometa.

- Ždrijeb je tako htio, nema razloga za nezadovoljstvo jer do trofeja se ionako trebalo sve pobijediti. Svejedno, u polufinalu ili finalu - reakcija je Hajdukova predstavnika na ždrijebu Josipa Grbića.

- Nadam se dobrom nogometu i spektaklu uopće. Poseban bi doživljaj bio igrati pred punim stadionom. Također, nama je svejedno igramo li u ožujku polufinale ili u svibnju finale. Hajduk nismo mogli izbjeći. Nadalje, što se tiče moje momčadi i igre, vjerujem u našu kvalitetu i uspjeh, a i Dinamo je u prednosti jer se igraju dvije utakmice – prokomentirao je ždrijeb kupa trener Dinama Kruno Jurčić.

Prve utakmice na rasporedu su 24. ožujka 2010. godine, a uzvrati će se igrati 14. travnja. U prvim utakmicama domaćini su Dinamo i Šibenik.

Komentara 2

XY
xyxyxy
15:14 23.12.2009.

Znači li to da je Hajduk još jednu milju dalje od Europe? Kup im je dosad bio šansa, trebali su samo doći do finala, ali očito im to neće poći za nogom. Dakle, morat će maestralno proći drugi dio sezone da bi došli do pozicije koja ih vodi u Europu.

OB
-obrisani-
17:14 23.12.2009.

pa proći će nemaš brige.......s obzirom na suđenje.................................to je to...............pa tako je već godinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije