Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibalia - Šibenik 4:3

Drama u golijadi na derbiju u Vinkovcima

Cibalia - Šibenik
Goran Ferbezar/PIXSELL
14.04.2010.
u 20:15

U sudačkoj nadoknadi prvo je Ademi izjednačio na 3:3, a pobjedu domaćoj momčadi nedugo zatim donio je Petar Tomić.

Nogomet u Hrvatskoj ne igra se samo radi Dinama i Hajduka jer tu ima još klubova i igrača koji znaju igrati i gledateljima prikazati kvalitetnu nogometnu predstavu, poručili su igrači Cibalije i Šibenika (4:3) koji su u Vinkovcima odigrali lijepu utakmicu. Oko 2000 gledatelja imalo je prilike vidjeti sedam golova i brojne druge lijepe poteze koje su prikazali igrači obiju momčadi.

– Ne znam zašto ova utakmica, koja je derbi kola i odlučuje na neki način o drugom mjestu, nije prikazana izravno na HTV-u. Neka je sada repriziraju i puste umjesto Dnevnika da je mogu pogledati ljubitelji nogometa u cijeloj Hrvatskoj – rekao je trener Cibalije Stanko Mršić nakon utakmice.

Dodao je da je to bila utakmica u kojoj se moglo vidjeti sve ono što krasi nogomet, začinjeno sa sedam pogodaka i brojnim preokretima koji će se dugo pamtiti. Cibalia je povela već u 7. minuti golom iz kaznenog udarca koji je izveo Milardović.

Kada se već činilo da će poluvrijeme završiti vodstvom domaće momčadi, Stipe Bačelić-Grgić postigao je u samo dvije minute dva pogotka te se s vodstvom gostiju otišlo na odmor. Cibalia je početkom nastavka izjednačila te povela, a prava drama dogodila se u nadoknadi utakmice.

Prvo je Ademi u 91. minuti izjednačio, a dvije minute kasnije, kada su svi već mislili da su dva boda izgubljena, Petar Tomić postigao je pogodak za tri boda koja će možda značiti i izlazak u Europu u ljetu.

– Sreća prati hrabre. Nemam što drugo reći iako smo i mi imali svoje šanse, ali i dva gola poklonili Cibaliji – rekao je trener Šibenika Branko Karačić.

Ključne riječi

Komentara 4

XY
xyxyxy
23:14 14.04.2010.

lule_vk, da mi je znati kojim pravom ti pišeš o nečijem pisanju. Pa pogledaj koliko imaš pogrešaka u toj svojo rečenici, koja se ne može tako ni nazvati. Vlada bi trebala organizirati poklanjanje knjiga o pravopisu, jer velika većina ljudi ne zna ni osnove pisanja...Tužno, ali istinito...

LV
lule_vk
21:55 14.04.2010.

PA OVAJ KOJE NAPRAVIO CLANAK NEZNA NI NAPISAT IME OD CIBALIE SRAMOTA !!!!

LA
Lasica
22:41 14.04.2010.

Cibalio Šampione!!!! Sramota za Hrvatsku televiziju, ni očito je da za njih postoje samo \"dva\" kluba, svi ostali su tu da popune mjesto.. I bez slike i bez tona, Vinkulja ima svog šampiona!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije