Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utakmica u spomen na Stjepana Spajića

Bišćan: U momčadi se vidim i sljedeće godine

Igor Bišćan
Goran Stanzl/Pixsell
30.03.2010.
u 20:03

Stjepan Spajić, nekadašnji predsjednik Hrvatskoga dragovljca, ali i veliki navijač Dinama već više od pet godina nije s nama, pa su plavi, s malim zakašnjenjem obilježili petu godišnjicu njegove smrti gostovanjem u Sigetu.

Kombinirana momčad Dinama baš nije oduševila tek je preko mladog Dalibora Pandže stigla do minimalne 1:0 pobjede (68. minuta). Pred oko 1500 gledatelja Kruno Jurčić dao je priliku svim igračima koje je doveo, a kapetansku vrpcu nosio je Igor Bišćan koji je zaigrao nakon 215 dana.

- A nije loše, ali par puta mi je ponestalo daha, očito nisam sreman za 90 minuta, pa ni za susrete u Rijeci i Splitu. A u srednjem redu nisam prvi put - veli Biščan koji je igrao na poziciji zadnjeg veznog. Od svoje momčadi očekuje uspjeh i u Kupu.

- Vjerujem da će Hajduk morati i uzvratu pokazati više inicijative i to bi mi trebali iskoristiti, koji veli da ne pomišlja o kraju karijere.

- Nije mi to palo napamet, vidim se i dogodine u momčadi - kazao je među ostalim Bišćan kojeg je na mjestu kapetana zamijenio odlično Tomislav Barbarić.

- Nismo ni očekivali nekakvu veliku partiju, dobili smo što smo i htjeli, dečki koji su manje igrali osjetili su loptu. I sve je u redu i pred Rijeku i Hajduk, nema nikave krize - prisnažio je Kruno Jurčić.

Hrvatski drasgovoljac je igrao u sastavu: Santini, Tokić, Grgić, Leko, Eterović, Zlatar, Janjetović, Brozović, Begović, Kovačec, Žugaj (još su igrali: Jukić, Šehić, Špehar, Hotko, De Souza, Konjević, Međimurec, Gaćeša, Sokić, Milas, Kolobov).

Dinamo: Turina, Etto, Barbarić, Cufre, Belak, Tomečak, Vrsaljko, Bišćan, Antolić,Primorac, Kramarić (još su igrali: Vidaković, Kraljević, Pažin, Jankurica, Vinčić, Pandža).

Ključne riječi

Komentara 1

SB
sbb
20:37 30.03.2010.

Bilo bi dobro kad bi ovakve tekme negdje najavile unaprijed... iako je tekma bez veze, uvijek se rado sjecam pok. Spajica.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije