Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kup

Cibalia se dobro namučila protiv Vinogradara

Cibalia Hajduk (1)
Marko Mrkonjić/Pixsell
22.11.2011.
u 17:57

U prvoj utakmici četvrtfinala hrvatskoga kupa Cibalia je u Vinkovcima pobijedila Vinogradar sa 2:1

Što zbog podcjenjivačkog odnosa prema drugoligašu iz Mladine ali ponajprije zbog odličnog Vinogradarova vratara Kahline Cibalia je u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Hrvatskoga nogometnog kupa pobijedila kao domaćin samo s 2:1.

Poslije zanimljive utakmice, igrane po hladnom vremenu i pred samo 500 gledatelja, mnogo zadovoljniji mogu biti gosti iz Mladine koji su otišli kući s minimalnim porazom i aktivnim rezultatom koji im daje nade da mogu ući i u polufinale. U 62. minuti vratar Vinogradara Kahlina posebno se istaknuo kada je u svega deset sekundi obranio tri stopostotne prilike napadača domaće momčadi.

– Vinogradar je ozbiljna i dobro složena momčad s odličnim trenerom. Odigrali smo dva različita poluvremena, s time da nam je u prvom obrana spavala. Iskusna smo momčad te očekujem da ćemo u Mladini izboriti polufinale - rekao je Toplak. Predsjednik Vinogradara Ivan Rubinić rekao je da je znao da će utakmica biti teška, ali i da je veoma zadovoljan igrom svoje momčadi.

– Došli smo u Vinkovce napasti, a ne braniti se. U Mladini se igra “drugo poluvrijeme” - rekao je Rubinić.

Uzvratna je utakmica 30. studenoga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije