Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER PLAVIH O KORIZMI

Čačić: Odreći ću se seksa i šumskih jagoda

dinamo (1)
Antonio Bronić/Pixsell
21.02.2012.
u 19:17

– Fašnik je pa smo imali krafne, znamo i što ćemo za korizmu. Ja ću se odreći seksa i šumskih jagoda – kaže Čačić.

Trener Dinama Ante Čačić imao je u utorak za javnost otvoreni trening. Doduše, tri četvrtine odradio je u dvorani, a tek četvrtinu u laganom ritmu na terenu. Tek je poslijepodne radio s momčadi u sklopu pripreme za Karlovac.

– Nadam se da će se igrati, mi se spremamo za utakmicu jer Karlovac može svoj dug podmiriti i u zadnji čas. Ne bude li utakmice, morat ćemo nešto smisliti, nekakvu prijateljsku utakmicu, vjerojatno u nedjelju – kazao je Čačić.

Napominje da slabo izdanje i 1:1 s Istrom nije ostavilo traga.

– To smo zaboravili, to je iz nas.

Na terenu su radili svi osim Sammira.

– On je radio u dvorani, išao je na magnetsku rezonanciju i čekamo nove nalaze. A svi ostali, uključujući Tonela i Rukavinu, radili su normalno i svi kandidiraju za utakmicu s Karlovcem.

I Pokrivač?

– Da, u Rovinju smo samo nastavili s pripremama i to bi nam se moralo vratiti jer u ožujku imamo gusti raspored. A Rukavina i Pokrivač imali su dodatne treninge, nisam ih planirao za Pulu jer ne mogu ionako koristiti sve igrače. Za Karlovac će biti nekih promjena.

Plavi su se počastili, prvo je Ivan Kelava naručio hranu za momčad jer mu je u ponedjeljak bio 24. rođendan, a onda je i Jerko Leko naručio 50 krafni za maškare.

– Znamo kad se što radi, sad su na redu bile krafne, a znamo što ćemo i za korizmu. Ja ću se odreći seksa i šumskih jagoda – zezao se Čačić.

Ključne riječi

Komentara 16

ožob
19:40 21.02.2012.

Čačiću,ti si se kao i Mamić u korizmi odrekao igranja u ligi prvaka.Ne kakaj nego probaj naučiti kako da pobijediš Pamića i (za Dinamo) europski jaku Istru!!!

BK
B Kosa
20:32 21.02.2012.

Antun dobar katolik za seks to on najbolje zna a sumski jagoda i nema svakako svi smo preko zime in se okanili

Avatar jocker-3
jocker-3
19:47 21.02.2012.

Naravno da mu nije do seksa kad mu Mamić pravi \"rektoskopiju\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije