Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKOMOTIVA - VARAŽDIN 1:0

Brozović zabio za vrijednu pobjedu "lokosa"

Lokomotiva Varaždin
Pixsell
25.11.2011.
u 16:28

Od dolaska na klupu Ante Čačića Lokomotiva je u tri utakmice upisala sedam bodova.

Pogotkom Marcela Brozovića u 50. minuti nogometaši Lokomotive svladali su Varaždin sa 1:0 (0:0) i tako od dolaska trenera Ante Čačića još ne znaju za poraz – u zadnje su tri utakmice, naime, upisali sedam bodova (Lučko 2:2, Hajduk 1:0, Varaždin 1:0). Posve zasluženo lokosi su dohvatili pobjedu, bili su bolji i imali su više prilika, posebno u prvom poluvremenu (Pivarić, Jurić, Bule, Škvorc, Poljak).

No nakon Brozovićeva gola, u drugom su dijelu i gosti znali opasno zaprijetiti (Jhonnes, Pajač), ali mreža domaćina ipak je ostala nedirnuta.   

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mirUsvijetu
16:42 25.11.2011.

Sada i Hajduk može odahnuti. Vidjeli su da Lokomotiva može pobjediti i još nekoga osim njih, pa makar to bio i poluraspadnuti Varteks.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije