Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov je šef bio ljut

Bjesni Mamić: Igrači su jadnici, kaznit ću ih kao nikad dosad

Mamić
14.10.2011.
u 20:12

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić je nakon poraza od Zadra (1:2) najavio da će novčano kazniti cijelu momčad. Posebno je izdvojio Badelja...

- Silno sam razočaran i mogu se očekivati reakcije neslućenih razmjera i ovaj dan će sigurno ući u povijest našeg kluba. U srijedu sam organizirao večeru upravo da bi mobilizirao klub pred utakmicu u Zadru, a tu večeru sam ja platio. Tada mi je račundostvo dalo trošak koji trebam platiti za plaće i premije. Slušajte dobro - četiri milijuna eura - kazao je Zdravko Mamić i nastavio:

- Hrvatska je gladna, a ti Zdravko magarče radi, trpi sa tribina, a sada i od svojih igrača. Badelju ja nudim tri milijuna eura za pet godina, a on se piša na taj ugovor i naravno da je u nekom svom svijetu i da opet nije doputovao na utakmicu. Ali da ne apostrofiram samo njega i svi drugi su umišljene lažne zvijezde, jadnici i mučki ljudi i iza leđa udaraju svoj klub. Baš me zanima kako će pogledati svoje trenere i fiziozarapeute, oružare i trenere jer ni oni sada neće dobiti lovu. Ja idem na bolovanje i neću te jadnike više gledati - zaključio je Dinamov šef.

Ključne riječi

Komentara 74

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
21:12 14.10.2011.

Što smo naučili iz ovog članka? 1) 14.10.2011. je povijesni dan za Dinamo. 2) Zdravko Mamić je magarac. 3) Badelj je nepristojan (mislim, stvarno, pišati po ugovoru... to nije u skladu s dobrim poslovnim običajima). 4) I igrači Dinama suama su mučka đubrad. 5) Zdravko je bo*****.

Avatar x-y
x-y
21:38 14.10.2011.

Jurcic je strucnjak samo takav, trener nad trenerima..... poput Bilica, veliki takticari, strasni su..... u p... m.....

MC
Marsijan@c6
21:12 14.10.2011.

He ,he kao i obicno Mamic nema dlake na jeziku a i ovaj put je u pravu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije