Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastanak kod Keruma

Guardiola: Barcelona stiže u Split

Pere Guardiola (1)
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
1/8
13.04.2010.
u 15:45

Velike vijesti stigle su sa sastanka gradonačelnika Željka Keruma s predstavnicima agencije MediaPro koju su predstavljali Emili Pons i Pere Guardiola, brat Barcelonina trenera Josepa Guardiole.



– Za kratko vrijeme napravili smo mnogo i vjerujem da ćemo uspjeti organizirati gostovanje Barcelone u Splitu. Riječ je o zahtjevnom projektu u sklopu kojega treba riješiti mnoga pitanja, primjerice smještaj i osiguranje. Kada 2011. godine završi prvenstvo, Barcelona će doći i dovest ćemo veliko iznenađenje, pa zato i organizacija mora biti na najvišoj razini – kazao je Pere Guardiola.

Dakle, može li se vjerovati priopćenju koje je stiglo iz ureda splitskoga gradonačelnika Željka Keruma, u ljeto 2011. godine u Poljudu će, u sklopu proslave Hajdukova stotog rođendana, gostovati najbolji svjetski nogometaš Leo Messi, Zlatan Ibrahimović i ostalo slavno društvo s Nou Campa. Bit će to događaj u rangu gostovanja Brazila.

Društvo iz agencije MediaPro Kerumu je objasnilo da je pedeset gradova poslalo zahtjev da ugosti Barcelonu, a Split se našao među dva odabrana.

– Ne smije se napraviti ni najmanja pogreška, to je velika stvar za grad i klub – rekao je Kerum.

Već smo pisali da bi se dvoboj Hajduka i Barcelone trebao igrati na blagdan Velike Gospe, a prema svim procjenama, gostovanje slavnog kluba Splićane bi stajalo manje od dva milijuna eura.

Bez obzira na točnost prevedenih riječi Perea Guardiole koje baš i ne moraju biti tako slatke, još je ostalo nekoliko važnih detalja za konačni dogovor dvoboja Hajduk - Barcelona. Najvažniji je plan priprema Barce za sljedeću sezonu. U uredu gradonačelnika Keruma napravljen je veliki korak prema spektaklu.

Možda u Poljudu istrče i veterani

Pere Guardiola najavio je da će u Split dovesti i veliko iznenađenje. Prema nekim kombinacijama, u Poljud bi, zajedno s Messijem i ostalim zvijezdama, trebali doći i Barcelonini veterani, tako da bi se zapravo igrale dvije utakmice.

Tko zna, možda se u Barcinu dresu nađe i Robert Prosinečki, bilo bi užitak gledati Žutog... A još kad bi mu društvo činili Maradona, Cruijff, Laudrup, Stoičkov, Lineker i barem još pokoje veliko ime... Uh, kakva bi to utakmica bila.

Igračke minute dobio bi i Goran Vučević, jedno poluvrijeme za Barcelonu, drugo za Hajduk. No, vidjet ćemo, do spektakla ima još nešto manje od godinu i pol dana. Sigurno je samo da marketinških aktivnosti vezanih uz tu utakmicu neće nedostajati.

Za Poljud dresovi s grbovima oba kluba


S obzirom na to da Hajduk i Barcelonu spaja ista, crveno-plava boja dresova, posebno za poljudski dvoboj bit će napravljeni dresovi na kojima će biti grbovi oba kluba. Bit će to iznimno tražen proizvod, a radit će se u Kini.

Komentara 13

DU
Deleted user
16:59 13.04.2010.

Messi izgleda prelazi u hajduk!! kaze nikada lepsi grad i lepseg gradonacelnika nije video!!!

VI
visio
07:48 14.04.2010.

Jel ovaj debeli Livaja, poznati obiteljski nasilnik?

PR
pršut
16:40 13.04.2010.

razum 50, hahaha odličan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije