Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napadački dvojac protiv istre Ah. Sharbini i Vuković

Ahmad: Anas je ljutit na novinare i koncentrirao se na rad

Ahmad Sharbini
Leonard Ninčević
11.08.2011.
u 13:01

Ahmad Sharbini i Ivan Vuković upisali su se u udrugu "Naš Hajduk" i tako stekli pravo odlučivanja o tome tko će sjediti u Nadzornom odboru.

 Ali, to je ionako čista propaganda, tek da Poljud promovira "prijateljstvo s navijačima". Ipak, u fokusu je subotnje gostovanje u Puli. Vuković je posljednje vrijeme bio ozlijeđen, pitanje je hoće li biti u početnoj postavi.

– Imam malo problema s koljenom, osjećam neke bolove, ali vjerujem da ću igrati. Ništa ne znam o Istri, osim da su ispali iz lige i da su naknadno vraćeni. Ali, to je dovoljno – kazao je Vuković.

U Hajduk je stigao kao prvi strijelac crnogorske lige, ali Balakov ga vidi malo povučenije.

– Ne igram svoju poziciju, trener odlučuje, a ja bih najviše volio igrati napadača. Sad mi nije posao zabijati golove nego namještati. Istina, najviše volim igrati napadača, ali bit će kako trener kaže – rekao je Vuković.

 Nije ga bilo u reprezentaciji Crne Gore, ali Vuković se nada i dalje.

– Iskreno se nadam da će me izbornik Kranjčar pozvati, da ću igrati dobro u Hajduku i dobiti poziv – kaže Vuković.

A Ahmad Sharbini dobiva sve veću minutažu. Vukušić se ozlijedio pa će stariji Sharbini sigurno igrati u Puli.

– Nije mi bilo lako, teško je čekati prigodu. Balakov mi vjeruje, postajem zadovoljan svojim statusom – rekao je Ahmad.

Očekivanja u Puli?

– Istra ima kvalitetnu momčad, odličnog trenera, ali oslabljeni su za Šehića i Linića. Istra je domaćinska momčad i neće nam biti lako. Idemo po tri boda, dat ćemo sve od sebe da ostvarimo cilj. Ako budemo pravi, pobjeda neće biti upitna – kazao je Sharbini.

Starijeg Sharbinija priupitali smo o Anasovu stanju jer se baš ne pojavljuje u javnosti.

– Svi očekujemo puno od njega, može on i bolje. Neće ga gol, odigrao je šest utakmica u petnaest dana. Uvjeren sam da će se vratiti, opravdati očekivanja. Ljutit je na neke novinare pa je rekao da neće govoriti nego će se koncentrirati na rad – zaključio je Ahmad Sharbini.

Komentara 7

NP
nikolina.p
13:11 11.08.2011.

kog ti lažeš ahmaaade,ti i tvoj brat anus niste vrijedni dresa orijenta

DU
Deleted user
13:17 11.08.2011.

Zbilja , kako su pokvareni ti novinari , nikako da napišu da Anas igra izvanredno od kad je došao u Hajduk !? Ulaže i puno truda i u repki , toliko je trenirao i trudio se na pripremama kad ga je Bilić zvao da su ga suigrači morali nositi jer je spadao s nogu !

ED
europski dinamo
15:43 11.08.2011.

Kaj na sve to kaže tata Đamal?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije