Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javio se iz engleske

VIDEO Goran Višnjić: 'Najveća je snaga Ruže u tome što je prva i originalna'

Foto: Screenshot
1/10
01.03.2024.
u 10:13

Samo za Večernji list, za ovu posebnu prigodu dodjele, glumac je snimio video zahvale za ovu najprestižniju domaću nagradu

Sinoć je održana posebna večer Zlatnih Večernjakovih ruža u zagrebačkom klubu Kontesa, a posebne statue uručene su dobitnicima koji su dosad kući ponijeli najveći broj ovih prestižnih kipića. 
Apsolutni rekorder među njima je definitivno slavni Šibenčanin Goran Višnjić koji je Večernjakovu ružu osvojio čak osam puta, no nažalost, filmske su ga obaveze spriječile da nam se pridruži na dodjeli Zlatnih Večernjakovih ruža.

Uoči dodjele razgovarali smo s Višnjićem.

– Prošlo je već 30 godina od prve Ruže?! Bilo je to, sjećam se, vrijeme kada se glasalo isključivo izrezivanjem kupona iz novina. Najveća snaga Večernjakove ruže upravo je u načinu na koji se glasalo nekad i na koji se glasa danas i po tome je Ruža bila kod nas prva i originalna. Naime, biti nominiran i na kraju i dobiti nagradu za koju znaš da su je izglasali ljudi, tvoja publika, a ne neki žiri ili komisija, politika ili tko zna tko drugi, e to je stvarno divan osjećaj. U Americi bi ekvivalent Ruži bio People's Choice Awards. Na Ružu nosim samo lijepa sjećanja – iskreno nam je kazao glumac koji je izgradio i uspješnu inozemnu karijeru. Samo za Večernji list, za ovu posebnu prigodu dodjele, glumac je snimio video zahvale za ovu najprestižniju domaću nagradu.

"Dobra večer svima, veliki pozdrav iz kišovite Engleske. Samo da javim da je Ruža stigla, pokušali su je zaustaviti na carini, ali nije im išlo. Nisu je mogli spriječiti da dođe. Htio bih zahvaliti Večernjem listu na ovoj predivnoj nagradi, predivnoj statui. A posebno bih htio zahvaliti publici jer ova nagrada je ipak nagrada od publike i zato ima stvarno posebno mjesto u mom srcu. To je publika koja plješće u kazalištima, puni kinodvorane, koncerte. Mi smo umjetnici bez publike nepotpuni i zato hvala publici, hvala Večernjem listu. A vi drage moje kolegice i kolege, lijepo se zabavite večeras, uživajte. Lijep pozdrav!" rekao je Goran u videu. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije