Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jubilarna dodjela

FOTO Pogledajte tko je sve došao na glamuroznu 30. Večernjakovu ružu

Zagreb: Dolazak uzvanika na dodjelu medijske nagrade "Večernjakova ruža"
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/83
22.03.2024.
u 19:16

Gledatelje i okupljene u HNK-u kroz ceremoniju vode dvije istaknuti voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić. Ova prestižna medijska nagrada dodjeljuje se u osam kategorija. Važno je napomenuti i da su dobitnike birali čitatelji Večernjeg lista, kao što to čine i svake godine.

Dodjela Večernjakove ruže održava se u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, a gledatelji je mogu pratiti uživo zahvaljujući prijenosu na prvom programu HTV-a od 20:15 sati. 

 

Gledatelje i okupljene u HNK-u kroz ceremoniju vode dvije istaknuti voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić. Ova prestižna medijska nagrada dodjeljuje se u osam kategorija. Već su dobro poznate kategorije poput: glazbenika godine, televizijske i radijske osobe godine, radijske i televizijske emisije godine, novog lica godine i glumačkog ostvarenja godine, a od 2022. godine tu je i nova kategorija, digitalna ruža godine. Jubilarno 30. izdanje upotpunit će i poznati prezenteri, ali i glazbeni brojevi. Neki od prezentera su: glumica Nina Violić, voditelj Saša Kopljar, glumica Bojana Gregorić Vejzović, radijski voditelj Vedran Car, pjevačica i voditeljica Sanja Doležal, glumac Enis Bešlagić, voditeljica Antonija Blaće, urednik i voditelj Mislav Togonal, voditeljice Mojmira Pastorčić, Jelena Pajić i Marija Miholjek, pobjednici HRT-ova showa "The Voice Hrvatska" Martin Kosovec i Vinko Čemeraš, pjevačica Zdenka Kovačiček i glumac Goran Bogdan. Bitno je napomenuti i da su dobitnike birali čitatelji Večernjeg lista, kao što to čine i svake godine.
Večernjakova ruža, spektakularni je događaj na koji dolaze brojna poznata lica posebno spremna kako bi se u najboljim izdanjima pokazali na našem crvenom tepihu. 

Na crveni tepih pristigli su nominirani i uzvanici. Među prvima su došli: Zdenka Kovačiček, Saša Kopljar, Jelena Pajić, Marija Miholjek, Trpimir Vicković Vicko, Mislav Togonal, Martina Validžić, Bojana Gregorić-Vejzović, Vojo Šiljak, Andrija Jarak, Uršula Tolj, Ekipa iz Potjere...

Tko je sve stigao na dodjelu Večernjakove ruže pogledajte u našoj galeriji.

Zagreb: Dolazak uzvanika na dodjelu medijske nagrade "Večernjakova ruža"
1/83

 

Komentara 1

LE
lector2corrector
20:31 22.03.2024.

Nisi više ni lepa ni mlada... kako prijovićka pjeva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije