Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža kroz povijest

Nagrade za životno djelo dobili Oliver Mlakar i Josipa Lisac

Zagreb: Dodjela medijskih nagrada Večernjakova ruža za 2018.
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/5
15.03.2024.
u 06:57

Rekao sam Josipi da će joj krenuti kad počne surađivati s nama – našalio se Mile Kekin.

U izravnom prijenosu na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije dodjelu Večernjakove ruže održane 22. ožujka 2019. u Hrvatskom narodnom kazalištu pratilo je čak 330.837 gledatelja. Shodno tomu, ostvaren je udio od 14,3 posto u gledanosti. Kao voditeljski par na pozornicu su tada prvi put skupa stale Barbara Kolar i Daniela Trbović.

Uz sedam već uobičajenih kategorija za najbolje u prethodnoj godini, na ovoj su dodjeli održanoj četvrt stoljeća od utjelovljenja Večernjakove ruže uručene i dvije posebne Ruže – za životno djelo te Zlatna ruža. Prva je pripala legendarnom Oliveru Mlakaru, druga glazbenoj divi Josipi Lisac, koja je na samoj dodjeli s Hladnim pivom otpjevala remake njihove pjesme "Soundtrack za moj život". Rekao sam Josipi da će joj krenuti kad počne surađivati s nama – našalio se Mile Kekin.

Na 25. rođendan Večernjakove ruže razloga za slavlje imali su i najbolja glazbenica u 2018. Nina Badrić, glumica Nives Ivanković, reporterka RTL-a Damira Gregoret, koja je proglašena najboljim TV licem. Ruža za novo lice godine pripala je glumcu Marku Braiću iz serije '"Na granici", a ona za najboljeg radijskog voditelja Vedranu Caru s Obiteljskog radija.

HTV-ova "A strana" osvojila je Ružu za najbolju televizijsku emisiju, a "Jutro bez cenzure" Radija 101 bilo je najbolja radijska emisija.

FOTO Podsjetite se kako je bilo na dodjeli Večernjakove ruže 2018.

Zagreb: Dodjela medijskih nagrada Večernjakova ruža za 2018.
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije