Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Virovitički roker

Finalist Voicea Marin Jurić-Čivro izdao svoj prvi singl, poslušajte kako zvuči 'Dobro jutro svima'!

marin jurić čivro
Foto: PR FOTO
1/2
16.06.2015.
u 20:32

Debitantski singl finalista showa 'The Voice Najljepši glas Hrvatske' s potpisom Ivana Dečaka ugledao je svjetlo dana i opravdao povjerenje Čivrinih obožavatelja.

Jedan od omiljenih finalista glazbenog showa 'The Voice Najljepši glas Hrvatske' Marin Jurić-Čivro danas je predstavio svoj debitantski singl 'Dobro jutro svima'.
Mladi Virovitičanin, koji je inače u showu bio u timu Ivana Dečaka, svojim vjernim obožavateljima predstavio se pjesmom svog mentora.

-Pjesma donosi miris razuzdanih ljetnih tuluma i opisuje fazu života kroz koju Marin, s obzirom na svoje godine, upravo prolazi.Nadam se da će publika podržati Marina u njegovim prvim glazbenim koracima – kazao je Dečak.

Za svoj prvi singl Čivro je dobio brojne pozitivne kritike, ali i konstruktivne komentare. -Sviđa mi se, lijepo... Ipak, ubuduće očekujem numere u kojima tvoj raskošan glas još više dolazi do izražaja...i da pronađeš u glazbi pravog sebe, svoj zvuk- poručio mu je jedan od obožavatelja.

>>Marin Jurić-Čivro danas izdaje svoju debitantsku pjesmu

>>Dečak napisao pjesmu Čivri: Premijera danas u 14 sati na 2. programu Hrvatskog radija

Foto: Alcatel

Komentara 1

DU
Deleted user
22:26 27.06.2015.

Baš mi je milo za ovog dečka da nije zasvijetlio i nestao kao kometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije