Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevački talenti

Evo tko je sve oduševio u prvoj emisiji druge sezone showa 'The Voice'!

the voice
Foto: Dario Njavro/HRT
1/10
23.01.2016.
u 22:09

Nakon prve emisije Tony i Indira imaju po troje, Dečak dvoje, a Jacques nijednog člana tima

Što glazbeni show kao što je “The Voice – Najljepši glas hrvatske” znači mladim neafirmiranim glazbenim talentima, možemo prosuditi po uspjehu lanjskih natjecatelja.

Poput pobjednice prve sezone Nine Kraljić snimaju prve albume ili oduševljavaju novim singlovima poput Elene Stelle i Ane Opačak koje su “razvalile” na u petak održanom 63. Zagrebačkom festivalu.

Njihovim stopama u drugoj sezoni showa koja je jučer počela na HRT-u kroči novih 76 talenata od kojih će mentori – četvero poznatih nam lica: Indira Levak, Jacques Houdek, Ivan Dečak i Tony Cetinski – svaki odabrati po njih deset u svoj tim.

U ovoj prvoj od pet emisija audicija svi su kandidati zaslužili pohvale, ali samo su dvije kandidatkinje osvojile glasove svih mentora. Čast da im se okrenu svi pa da same biraju kome idu imale su Tajana Belina i Monika Perić. Zahvaljujući izvedbi “His eye is on the sparrow” Zagrepčanka Tajana Belina zaradila je ovacije.

Mentori su dali sve od sebe kako bi je pridobili u svoj tim, a Jacques je čak i zapjevao s njom. Iako je s njim pohađala srednju glazbenu školu i već ju je tada fascinirao svojim glasom, ipak je odabrala biti dio Ivanova tima.

Nezaposlena pak vjeroučiteljica, Zagrepčanka Monika Perić sve je osvojila izvedbom “Respect” Arethe Franklin i od četiri mogućnosti odabrala je biti u Tonyjevu timu. Razlog? Upoznala ga je jednom prilikom, pa čak i zapjevala s njim na njegovu koncertu i to upravo pjesmu kojom se i predstavila sinoć u showu.

Uglavnom, izabrano je prvih osmero veličanstvenih koji idu dalje u natjecanje, a rezime popune timova jest da je Jacques jedini mentor koji poslije prve audicije nema kandidata, dok Tony i Indira imaju po troje, a Ivan dvoje kandidata.

Druga sezona donosi novitete u sustavu natjecanja poput preuzimanja natjecatelja i nokaut-faze. O čemu je riječ, pratit ćemo u showu sve do 23. travnja, u 14 emisija, od čega pet audicija, tri dvoboja, dvije emisije nokauta i četiri natjecanja uživo.

Nagrada za pobjednika ugovor je s Universal Music Groupom, a nagrada HRT-u, nadamo se kao i lani, jedan od showova s najvećom gledanošću.

>>‘Publika uvijek prepozna kad je netko originalan’

>>Nina Kraljić je najbolja mlada pjevačica 2015.

Komentara 3

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
11:45 24.01.2016.

izgleda da će ovu lijepu i zanimljivu emisiju popljuvati oni koji samo uz šargije i zavijanja uživaju, meni je emisija super

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
23:41 23.01.2016.

Blagi Bože, na što se troše novci građana koji plaćaju RTV pristojbu. Pod ŽURNO ukinuti RTV pristojbu, a neka se gospoda (pardon, drugovi) tržišno takmiće, ionako nisu državna TV pošto su izvor protuhrvatskih stavova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije