Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPJEVALI CVEK I JELUSIĆ

Dirljiv trenutak na dodjeli Ruže: Održane izvedbe u čast Akiju Rahimovskom i Massimu

Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
24.03.2023.
u 23:13

Nakon same dodjele popularni hrvatski glazbenici Matija Cvek i Dino Jelusić uzvanike su dirnuli i svojim izvedbama u čast Akiju Rahimovskom i Massimu

U glamuru zagrebačkog HNK-a večeras je održana Večernjakova ruža 2022., a dodijeljene su nagrade u osam kategorija, i to samo najboljim i najkreativnijim osobama i emisijama na hrvatskoj medijskoj sceni. Naši prezenteri i glazbeni gosti, kao i voditeljice Daniela Trbović i Barbara Kolar.

 Trbović i Barbara Kolar stručno su odradile svečanu dodjelu koja je započela u 20.45 sati, a tijekom dodjele pjevači Matija Cvek i Dino Jelusić izveli su pjesme 'Kladim se na nas' i 'Sve još miriše na nju' kao hommage Massimu i Akiju Rahimovskom, glazbenicima koji su preminuli, a iza sebe ostavili neizbrisiv trag i zadužili glazbenu industriju u Hrvatskoj.

Inače, Ruža za glazbenika godine pripala je Matiji Cveku koji se tim povodom zahvalio svima koji dolaze na koncerte. -  Jao, Mia hvala ti što si me upozorila da se pripremim. Zadnjih 10 godina živim ono što najviše volim na svijetu, a zadnjih dvije godine su jako čudne. Zahvalit ću se svima koji dolaze na koncerte, i žao mi je onih kojih malo nerviramo, ima i toga, ali nećemo stati ni ove godine, još ćemo više, nemojte se ljutit.. Eto, hvala svima! - poručio je tim povodom Cvek.

Večernjakova ruža je prva medijska nagrada u Hrvatskoj, osnovana je 1994. godine, tek godinu dana poslije Porina te do danas ostaje najcjenjenija i najutjecajnija nagrada. Ruža je svojevrsni simbol veze koju Večernji list ima sa svojim čitateljima, ali i dokaz relevantnosti našeg medija na svim njegovim platformama, jer optimizam i nagrade najboljima održali smo i kroz teške godine korone, pa čak i kada smo Ruže za 2019. godinu dodijelili virtualno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije