Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dila

Azer je Dili objasnio što će reći policiji

dila
Foto: NovaTV
1/3
27.06.2014.
u 16:38

Hakan je pozvao svoju majku kako bi upoznala njegovu buduću ženu, ali ona nimalo nije oduševljena s time

Suat ne može vjerovati da je njegov brat mrtav. Riza je napokon opet s Dilom.

Azer je Dili objasnio što će reći policiji. Njih dvoje moraju dati isti iskaz. Azer misli da će se izvući jer je ubojstvo počinio u samoobrani. Hoće li završiti u zatvoru?

Melis je saznala da je Arzu umrla te si pokuša oduzeti život. Hoće li Riza stići spasiti svoju kćer? Fatma više nikome ne vjeruje, ostala je sama. Tko će pomoći Fatmi da se izvuče iz ove situacije? Dila još uvijek osjeća posljedice otmice I živi u strahu, no Džanan je uz nju kako bi joj pomogla koliko god može. Hakan je pozvao svoju majku kako bi upoznala njegovu buduću ženu, ali ona nimalo nije oduševljena s time.

>>Azer dolazi u kolibu te spašava Dilu od Fuata

Foto: NovaTV

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije