Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bianca Bin

Volim igrati heroine, a zlice su mi pravi glumački izazov

Bianc Bin
Foto: Promo
1/4
07.11.2015.
u 12:11

Biancu gledamo kao Amaliju na HRT-u u telenoveli "Dragocjeni biser"

Bianca Bin brazilska je glumica koju upravo gledamo na HRT-u kao lijepu Ameliju u seriji "Dragocjeni biser".

Ova telenovela u studenom 2014. godine osvojila je Međunarodni Emmy u kategoriji najbolje telenovele. Podsjetimo, serija je priča o dvojici navodne braće, Franzu i Manfredu, koji prežive lavinu na Himalaji.

Manfred se vraća u Brazil i krije da je on onesposobio Franzovu opremu te svima govori da je Franz mrtav kako bi preuzeo njegovo mjesto u obiteljskoj tvrtki. No Franza su spasili budistički redovnici i nakon nekog vremena vraća se kući, gdje mu pažnju privlači Amalia.

– Amalia je snažna žena koja je nepravedno u zatvoru provela deset godina, daleko od svoje kćeri i ljubavi. Ona je prava heroina – rekla je o svojoj ulozi Bianca.

Supruga upoznala na karnevalu

Bianca je rođena 1990. godine u Sao Paolu, a karijeru je počela 2009. u brazilskoj tinejdžerskoj sapunici "Fitness", u kojoj je igrala Marinu. Nakon toga doživjela je još veći uspjeh igrajući Fatimu u telenoveli "Strast". Nakon toga slijedila je serija "Cordel Encantado", u kojoj je drugi put glumila s partnerom Cauãom Reymondom. Nakon "Dragocjenog bisera" igrala je zločestu Vitoriju u telenoveli "Boogie Oogie". Za tu je ulogu morala obojiti kosu u plavo, što je iznenadilo njezine obožavatelje, no njoj se svidjelo, posebice suprugu Pedru.

Prije četiri godine Bianca je počela ljubavnu vezu s kolegom Pedrom Brandãom, a vjenčali su se već iduće godine. Zanimljivo je kako su se upoznali na čuvenom karnevalu u Riju, na kojem oboje sudjeluju svake godine, a upoznali su ih zajednički prijatelji. Ljubavna iskra odmah je planula.

Lijepa Bianca nedavno je brazilskim medijima otkrila svoju veliku želju. Naime, htjela bi postati majka, no kaže da je suprug stalno odgovara od te ideje te da joj govori kako je prerano da svoju malu obitelj prošire potomcima koji će ih noću buditi tapkanjem nožicama i plačem.

– Htjela bih imati petero djece. Pedro bi prvo želio sina, ali na to ćemo još pričekati. Zasad smo kući doveli psića pa "vježbamo" na njemu – rekla je Bianca, koja se nakon uloge u telenoveli sprema na novu tinejdžersku ulogu. Serija "Ethanov novi svijet" novi je uradak poznatog hitmejkera Walcyra Carrasca.

Jako pazim što jedem

Radnja je nove serije, kao što se to i očekuje, zapetljana.

– Moj će lik zatrudnjeti s ljubavi svog života, no on će umrijeti prije nego što se dijete rodi. Nju će zatim istjerati iz obiteljskog doma i zbog toga će patiti. Redatelj mi je rekao da ću u telenoveli morati puno plakati. Danas mi je sve to puno lakše odglumiti nego prije osam godina kad sam počela karijeru. U međuvremenu sam odradila puno toga i zahvaljujući ulogama koje sam igrala stekla sam mnogo iskustva – kazala je Bianca.

Premijera serije "Ethanov novi svijet" očekuje se uskoro, u siječnju 2016. godine, a osim brazilske ljepotice u telenoveli će glumiti niz poznatih glumaca kao što su Guilhermina Guinle, Sergio Giza, Anderson di Rizzi, Flavia Alessandra, Debora Nascimento, Camila Queiroz, Klebber Toledo i drugi.

Za njezin savršen izgled, na kojem bi joj mnoge žene pozavidjele, Bianca kaže da zaslužna balansirana prehrana i redovita tjelovježba. – Hrana je i te kako važna i o njoj se posebno brinem kad snimam novu telenovelu. Ono što unosimo u sebe stvarno se vidi na našem tijelu – otkrila je Bianca, koja zato svakodnevno odlazi u teretanu i vježba s osobnim trenerom.

– Sa sobom uvijek nosim žitarice i trudim se jesti svaka tri sata pa često nešto grickam i na setu – objasnila je Bianca kako uspijeva paziti na prehranu unatoč cjelodnevnim snimanjima. Ipak, za dobru i vitku liniju odrekla se određenih namirnica.

– Ne jedem ništa prženo i ne pijem gazirane sokove. Izbjegavam i šećer, no ponekad pokleknem. Svi smo mi od krvi i mesa – priznaje Bianca.

Osim što je lijepa, Bianca je i ekološki osviještena. Mediji su je tako snimili ljetos kada je na plaži u Riju nakon uživanja sa suprugom pažljivo pokupila svaki komadić smeća za sobom.

– Moramo voditi brigu o okolišu jer imamo samo jedan svijet u kojem živimo – rekla je tada lijepa glumica i dodala kako joj, što se slave tiče, ona zapravo smeta jer je zbog nje izgubila privatnost. Povjerila je da joj se nimalo ne sviđa što je paparazzi prate na svakom koraku.

– Ponekad nas snime iz krivog kuta pa na fotografijama ne ispadnemo baš najbolje. Tada poželim da sam anonimna i da nemam problema s time kako bih mogla mirno i bezbrižno raditi što god hoću – rekla je Bianca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije