Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daniel Arenas

Ne doživljavam se kao seks-simbol, uopće ne znam što žene vide na meni

Daniel Arenas
Foto: Promo
1/2
01.11.2015.
u 09:52

Već pet godina neprestano snimam pa mi nedostaju moji najmiliji, kaže Daniel

Daniel Arenas je uz Maite Perroni glavna zvijezda meksičke telenovele "Divlja mačka", koju gledamo na Doma TV-u.

Serija je prerada istoimene venezuelske serije, koja je snimljena 1968. godine.

Teresa ga lansirala u Televisu

Arenas je rođen 1979. godine u kolumbijskom gradu Bucaramangu. Najmlađi je u obitelji od šestero djece. Studirao je glumu u Americi, a u svijet telenovela lansirala ga je glavna uloga u seriji "Francisco matematičar" 2003. godine. Postao je popularan dvije godine poslije u seriji "Kraljevi", koja mu je donijela i prve nagrade. Premda je zbog dobrog izgleda na početku glumio pozitivce, izjavio je da ga zanimaju sve vrste uloga. Snovi o velikoj karijeri 2010. odveli su ga u Meksiko.

Naoružan strpljenjem i entuzijazmom, samouvjereno je pokucao na vrata Televise. Nije ga obeshrabrilo to što se na prste jedne ruke mogu izbrojiti stranci koji su se uspjeli nametnuti i opstati u najvećoj industriji telenovela. Tri mjeseca strpljivo je vrebao svoju šansu, kada mu je u susret došla – „Teresa", koja ga je lansirala u orbitu Televise.

– Najviše me zanimaju uloge u kojima bih morao promijeniti svoj izgled, pa čak i one u kojima ću biti pravi negativac. Želim biti što drugačiji od onog što jesam. Ne mogu uvijek biti samo "lijepo lice" – rekao je Arenas nakon što su ga godinama smatrali ljepotanom bez talenta.

– Nije se jednom dogodilo da su me odbili za neku ulogu jer sam im bio prelijep – rekao je Arenas, koji je 2011. u seriji "Neukrotivo srce" pokazao sav svoj talent.

Arenas je tamo igrao Octavija Narvareza, a partnerica mu je bila poznata meksička glumica i pjevačica Ana Brenda Contreras. Priča je to koja govori o razorenu životu, osvetoljubivosti i kazni svima onima koji su tome doprinijeli. U seriji je među njima bilo toliko kemije da su mnogi pomislili kako su stvarni par. No sam Arenas to je demantirao rekavši kako su Ana Brenda i on samo kolege. Nisu bili ni prijatelji.

– Ana je divna osoba, ali ne stignemo se ni družiti jer puno radimo. Oboje smo profesionalci i drago mi je da su ljudi pomislili kako je stvarno nešto bilo među nama. To znači da smo napravili dobar posao – rekao je tada Arenas.

Godinu dana poslije prvi se put okušao u mjuziklu igrajući Herkula, uz Violetu Isfel i Miguela Pizarra.

Serija "Divlja mačka" u kojoj ga upravo gledamo govori o tome koliko je daleko osoba spremna ići kako bi se osvetila onima koji su je izdali i uništili joj život.

Još uvijek maštam o onoj pravoj

Arenas je priznao da mu je nakon "Neukrotivog srca" bio potreban odmor, no nije mogao odbiti poziv da igra uz veliku zvijezdu Maite Perroni.

– Zapazio sam je još u Kolumbiji, a od dolaska u Meksiko maštao sam da nam se spoje putevi. Maite je bila predodređena za uspjeh jer je talentirana, karizmatična i veliki profesionalac. Privilegija je biti njen pratilac na malom ekranu i prijatelj izvan njega – rekao je Daniel i dodao kako mu je rad na ovoj seriji omogućio da ljude upozori na socijalne probleme koji vladaju u Meksiku.

– Snimali smo seriju na deponiju i sam smrad je dovoljan da vas uznemiri, a da ne govorim o bolesnim ljudima i životinjama koji poput zombija tamo bauljaju. Vjerujem da ne postoji grad na svijetu u kojem najsiromašniji sloj stanovništva ne proživljava slične grozote. Društvo ih je učinilo otpatkom, a moćnici su to iskoristili kako bi ih pretvorili u robove. Na nama je bilo da upozorimo na taj problem, a država mora reagirati kako bi se tim ljudima omogućilo bolje sutra – kaže.

Nakon što je osvojio Latinsku Ameriku, Daniel Arenas ovom je serijom osvojio i srca gledatelja širom svijeta. Danas ga na društvenim mrežama prati gotovo pola milijuna ljudi.

– Ne doživljavam sebe kao seks-simbol. Ne znam što djevojke vide na meni. Daleko od toga da sam ružan, ali nisam ni neki ljepotan – izjavio je tada Arenas. Daniel je bio iskren i priznao je da pored svih žena s kojima izlazi i provodi se ipak sanja o "onoj pravoj":

– Volio bih upoznati poštenu i iskrenu ženu. Svjestan sam da je to izazov jer danas svi nešto glumataju – kazao je tada Arenas.

Iako je sretan zbog silnih poslovnih angažmana i popularnosti koju uživa, mladi glumac ipak priželjkuje odmor daleko od svih:

– Već pet godina neprestano snimam i nedostaju mi najmiliji. Želim obnoviti energiju u okrilju obiteljskog doma, posvetiti se sebi i usavršavanju – istaknuo je Arenas te dodao da se snovi ostvaruju i jedino što je potrebno jest da vjerujemo u njih.

Komentara 4

GR
grodar
12:24 01.11.2015.

Vide novcanik

NE
neda123
02:34 02.11.2015.

zgodan mladić....

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:37 01.11.2015.

Eto ni ja fakat ne kužim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije