Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILA HORVAT

'Sretna sam u braku s televizijom, ali za Valentinovo želim razvod!'

valentinovo (1)
Foto: pixsell
1/5
03.02.2011.
u 19:55

U sjećanju su Mili Horvat ostala Valentinova kad su joj u srednjoj školi tajni obožavatelji ostavljali ruže na školskoj klupi.

Voljeli Valentinovo ili ne, nitko ne može osporiti činjenicu da je dan koji slavi romantičnu ljubav postao nezaobilazan datum i na našim kalendarima. Nekada je 14. veljače bio samo spomendan na svetog Valentina, a počeo se slaviti u srednjem vijeku. Tada je počeo i običaj u kojem su mladići na taj dan svojim odabranicama ostavljali ljubavne poruke na pragu. Takvih poruka bit će i na ovo Valentinovo, samo što će ih zaljubljeni ostavljati na Facebooku, slati SMS-om, mailom... I domaće zvijezde priključit će se tom trendu.

Udana za televiziju

Severina svom dečku Beograđaninu Milanu Popoviću neće morati slati SMS jer se za svoje prvo zajedničko Valentinovo neće odvajati jedno od drugoga. Pjevačica je potvrdila da će na Dan zaljubljenih biti skupa, a kamo će srpski bogataš odvesti svoju djevojku, još se ne zna. Severina je svako svoje Valentinovo dosad uspjela skriti od očiju javnosti, no s obzirom na to da je sad dio najtraženijeg para na Balkanu, možda joj ove godine to ne uspije. Za razliku od ludo zaljubljene Seve, voditeljica Mila Horvat na Dan zaljubljenih neće biti u zagrljaju muškarca.

 – Udala sam se za televiziju i sretna sam u tom braku – kaže Mila, no nakon kratkog razmišljanja dodaje:

– Ipak želim brakorazvodnu parnicu!

U sjećanju su joj, priča, ostala Valentinova kad su joj u srednjoj školi tajni obožavatelji ostavljali ruže na školskoj klupi.

– Nikad nije bila od dečka koji se meni sviđao – tužno će Mila. U učeničkom je domu, pak, s ostalim nesretno zaljubljenim prijateljicama uvela tradiciju da si one međusobno daruju ruže.

– Pretvarale smo se da su nam ih darovale naše simpatije – kroz smijeh kaže voditeljica. Sandra Bagarić na Dan zaljubljenih pjevat će najljepše songove iz opera, opereta i mjuzikala u kazalištu Komedija s kvartetom koji uz nju čine i Đani Stipaničev, Renata Sabljak i Ervin Baučić.

Mrski medvjedići

– Bit ću sretna ako mi suprug ujutro donese kavu! Mislim da nakon 18 godina, koliko smo zajedno, ne treba očekivati preveliku romantiku – govori. Nevena Rendeli, još uvijek na početku bračne pustolovine, veseli se romantičnom izlasku sa suprugom Marijanom Bračuljem.

– Valentinovo je odličan datum za nas u braku jer tad napokon natjeramo partnere da nas nekamo izvedu. A i neka sitnica kao znak pažnje dobro će doći – kaže.

Iako joj je Valentinovo mrsko zbog “invazije” plišanih medvjedića i srčeka, Anja Alavanja potajno ga obožava.

– Tužna sam ako zbog mog javnog negodovanja protiv Valentinova ne dobijem ništa – priznaje. Praznih ruku neće ostati dečko Tatjane Jurić:

– Hoću li iskočiti pred dečka u seksi rublju ili s mašnom oko tijela? Neka to ostane naša mala tajna! Nečim ću ga sigurno iznenaditi – zagonetna je Tatjana.

Luka Nižetić Dan zaljubljenih provest će s obitelji u Splitu, a možda mu se pridruži i djevojka Iva Šulentić.

– Ne pamtim ni jedno tužno Valentinovo jer nikada nisam bio nesretno zaljubljen – otkriva.

Komentara 33

OB
-obrisani-
06:20 04.02.2011.

mila ti si tako lijepa da moraš imati svaki dan valentinovo...

OB
-obrisani-
09:05 04.02.2011.

@ trade_mark \"dok si ti išla u školu (negdje \'75.)\" --- Tebi je jasno da je žena 1981. godište? :-) Mada izgleda starije.

BI
Bisera
20:53 06.02.2011.

sretna u braku sa televizijom ...užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije