Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati na utakmici

Ivanišević, Ljubo Pavasović i Dario Šimić došli pogledati Hajduk

kup
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
01.10.2013.
u 16:16

Dok u zagrebačkoj Kustošiji Hajduk traži prolazak u iduće kolo Kupa, došli su ga podržati i neki poznati Splićani sa stalnom adresom u Zagrebu, ali i nogometaš Šimić

Dok u zagrebačkoj Kustošiji Hajduk traži prolazak u iduće kolo Kupa, došli su ga podržati i neki poznati Splićani sa stalnom adresom u Zagrebu, ali i nogometaš Šimić.

Tenisač Goran Ivanišević odmah je pobudio znatiželju prisutnih, no nije rijetkost da Ivanišević boravi na terenu NK Kustošije. Naime, njegov šestogodišnji sin član je omladinskog pogona NK Kustošija, a nedavno je sudjelovao u turniru "zagića" Roy sport 2013., pa se pitamo za koga se Goran odlučio navijati na ovoj utakmici.

Osim Ivaniševića, i odvjetnik Ljubo Pavasović Visković došao je podržati omiljeni klub. Nije nepoznanica da je Pavasović u mlađim danima bio aktivan član Torcide, a navodno se znao i potući zbog Hajduka.

Također, među gledateljima utakmice Kustošija – Hajduk viđen je i Dario Šimić, čiji osmogodišnji sin Roko također trenira u podmlatku NK Kustošije.

>>Goran Ivanišević i Tatjana Dragović bodrili sina 'nogometaša'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije