Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimljeni zajedno

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović bodrili sina 'nogometaša'

Goran Ivanišević Tatjana Dragović (1)
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
01.09.2013.
u 20:04

Proslavljeni hrvatski tenisač i osvajač Wimbledona Goran Ivanišević se sa bivšom manekenkom rastao u travnju ove godine.

Bivši supružnici Goran Ivanišević i Tatjana Dragović zajedno su bodrili sina Emanuela dok je igrao turnir u nogometu.

Emanuel je član omladinskog pogona NK Kustošija, a danas je igrao na 6. turniru 'zagića' Roy sport 2013.. Na turniru je igralo 16 ekipa koje su igrale u četiri skupine i razigravale za polufinale i finale.

Proslavljeni hrvatski tenisač i osvajač Wimbledona Goran Ivanišević se sa bivšom manekenkom rastao u travnju ove godine. Njihovu ljubav obilježile su dvije velike afere. Prva je bila kada je 2008. godine Ivanišević uhvaćen u preljubu s voditeljicom Vanjom Halilović, a Tatjana mu je oprostila nakon javne isprike za aferu.

Potom mu je Tatjana "vratila" kada je "uhvaćena" u druženjima s mladim nogometašem Markom Šimićem. S Markom je viđena na rolanju te u noćnom izlasku. Sve je demantirala govoreći da joj je Šimić samo dobar prijatelj, a Ivanišević je stao iza svoje supruge.

>>Tatjana Dragović i Fani Stipković blistale u kratkim haljinicama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije