Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novogodišnja noć

Grdović: Nikakvi poroci meni ne trebaju da bih bio veseo!

'31.12.2011., Split - Mladen Grdovic i supruga Brankica uz mineralnu vodu cekaju Novu godinu u kaficu na Rivi.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
01.01.2012.
u 20:00

Otkako ne pije, Grdović je smršavio pet kilograma i redovito trči, muče ga jedino još problemi sa nesanicom

Puno puta je Mladen Grdović pjevao na splitskoj rivi, ali nikada nije Splićane pjesmom uveo u novo ljeto.

– Ja sam neću pivat, samo s vama – poručio je publici pred koju je izašao nakon nastupa grupe Magazin i Petra Graše, a Splićani su ga odmah poslušala i do tri ujutro uglas pjevali sa zadarskim pjevačem.

Pokretljiviji na pozornici

– Imao sam ponuda da za Novu godinu nastupim i u inozemstvu, ali sam na kraju sve odbio i odlučio se za Split, pa i bliži je mom Zadru od Kanade ili Australije – šaljivo će Grdović.

Na radne dočeke već je navikao i ne pada mu to teško jer zna da ima i drugih zanimanja.

– Pa zamislite kako je tek mornarima koji plove daleko od kuće ili liječnicima, njih nitko ne pita je l' im blagdan ili nije – kaže pjevač. Čekajući nastup iza pozornice, Grdović je vrijeme kratio u društvu svoje supruge Brankice s kojom je u novogodišnjoj noći nazdravljao mineralnom vodom. Neobičan prizor za pjevača koji nikada nije mogao skriti svoju veliku ljubav prema bevandi, no zadnjih mjeseci ta ljubav više nije aktualna.

– Nikada ne pijem alkohol kada nastupam, ni bevandu ni šampanjac, ništa. Alkohol pogotovo ne pijem sad kad sam smršavio pet kilograma. Puno lakše se krećem po pozornici sad kad imam manje kilograma – oduševljeno nam priznaje. Novoj liniji pripomoglo je i svakodnevno trčanje.

– Još u mladosti sam džogirao. Jedno vrijeme nisam trčao zbog ozlijeđenog koljena, ali sad kad sam lakši nije mi problem trčati – objašnjava glazbenik.

Nije u šoldima sve

Njegov liječnik na jednom od kontrolnih pregleda rekao mu je da je čudovište.

– Imam poremećaj spavanja jer ni kad nemam gaže ne mogu zaspati prije tri ujutro, pa se moj liječnik čudi kako tako funkcioniram – veli Mladen. U dugogodišnjoj karijeri imao je grešaka, a to nikada nije ni skrivao.

– Nikakvi poroci meni ne trebaju da bi bio veseo. U trideset godina karijere nije sve moglo biti perfektno, ali alkohol mi više ne treba – odlučno će pjevač.

S nama je podijelio i svoje novogodišnje želje:

– Dobro sam napisao u onoj pjesmi "Nije u šoldima sve" – novca će se uvijek naći, zdravlje je bitnije.

Ključne riječi

Komentara 10

SE
sestravlatka
03:00 02.01.2012.

Mladene , pa šta si to napravia od sebe ?

AM
amato
08:12 02.01.2012.

Grdoviću priznajem da je meštar i da zna svoj posao. Volim ga slušati. Želim mu puno zdravlja i sreće.

HR
hrvoje1932
22:15 01.01.2012.

ostavite se kojekakvih murolija jedostavna hrana i VODA su najbolji ljekovi naosito sirovo zelje,mudrolije ne pomazu povjest nas uci citaio kojecem narocito o zbivaqnjima i strucnosti obogacuje znanje,=rADI UCI JEDI UMJERENO I ZDRAVO PI VODU KOLIKO ORGANIZAM ZAHTJEVA VOZI BICIKL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije