Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV emisija godine - The Voice

Najveća je dilema kamo s kipićem

jacques ruža
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
20.03.2016.
u 19:18

Član žirija Jacques Houdek kaže da show ima uspjeha jer je pozitivan

Konkurencija u kategoriji TV emisije godine bila je prilično jaka i do posljednjeg trena nije se moglo znati kome će publika dodijeliti svoje glasove, a onda su se u završnici okrenuli HRT-ovu showu The Voice. Nagradu je uime tima preuzeo novi programski direktor HRT-a Jozo Barišić, otkrivajući nam da će najveća dilema sada biti tko će i gdje čuvati Ružu. U čemu je tajna uspjeha Voicea, pitanje je o kojem je, kaže nam, puno razmišljao i Jacques Houdek, mentor u showu.

– S jedne strane tu su natjecatelji koji nevjerojatno pjevaju, s druge strane tu je element kviza, a mislim da naši gledatelji jako vole kvizove – jedan trenutak navijanja da se mi okrenemo i onda moment timskih natjecanja. Uz sve to, show je pozitivan, afirmativan i bazira se na trajnim vrijednostima, na daru, veliča se talent, ohrabruje se kandidate kada padnu. To je dobitna kombinacija – smatra Jacques koji s kandidatima jako puno razgovara. Jer, smatra, razgovor i ohrabrenje često su im puno važniji nego sam prohod kroz pjesmu.

– Mentor je puno više nego samo netko tko će ih naučiti kako pjevati, kako doprijeti do publike. Mentor je oslonac, roditelj, partner, stariji brat koji im pomaže da očvrsnu – kaže Jacques.

A ima li na estradnom nebu mjesta za sve te silne glasove, pitamo ga?

– Matematički gledano, premalo je publike za toliko izvođača. To je sigurno. Međutim, oni najuporniji, najvredniji, najtrajniji i najbolji imaju priliku... The Voice nije nužno show koji stvara zvijezde, to je show koji je upravo to – glas. Mi možemo imati pobjednika koji je profesionalni kuhar i nema nužno ambicije postati zvijezda, nego on je, eto, slučajno kuhar koji ima divan glas i koji je odlučio izaći iz svoje kuhinje i podijeliti svoj glas. Hoće li poslije snimiti album ili će se vratiti u svoju kuhinju, to više nije bitno. The Voice je svakako jedna platforma na kojoj netko tko želi može, kad show završi, početi graditi svoju karijeru. Svima uvijek želim sreću, mislim da za prave uvijek ima mjesta – za kraj je ostao pozitivan razdragani Jacques.

>> Pogledajte tko je sve uživao na Večernjakovoj ruži 

>> VEČERNJAKOVA RUŽA 2015 Mia zasuzila, Šprajc se rukovao sa svima, Navojec poslao posebnog izaslanika

Komentara 3

SE
sestrićna
21:18 20.03.2016.

jede samo jednom dnevno..krene u 7 a završi oko 00 ...

CR
cronada
20:18 20.03.2016.

Na bublju pijacu!!😁😁😁

DU
Deleted user
20:40 20.03.2016.

U zeludac zeljka houdeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije