Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV glumačko ostvarenje - Goran Navojec

Jednog dana Janu ću vratiti uslugu, hvala i njemu i glasačima

goran navojec,portal
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/2
21.03.2016.
u 00:03

Glumac nije bio na dodjeli zbog snimanja, ali, kaže, maleni Jan koji ga je zamijenio tako je talentiran da će i on dobivati nagrade

Obećao nam je da će na dodjelu Večernjakove ruže povesti mamu, ali i najavio da ga u dolasku može “sabotirati” samo posao. Upravo to se i dogodilo Goranu Navojcu, osvajaču Ruže u kategoriji TV glumačkog ostvarenja godine, kojeg je snimanje filma “Osmi povjerenik” na Braču spriječilo u dolasku u HNK. Što misli o nagradama, kratko nam je rekao citiravši kolegu Bogdana Diklića: “Ako ti nagrade ništa ne znače, to znači da nisi dobio nijednu.” Iznimno je sretan zbog priznanja, a za preuzimanje statue našao si je dostojnu zamjenu – malog glumca Jana Begovića – svojeg sina u Horvatovima, seriji za ulogu u kojoj je nagradu i osvojio.

– Goran je odličan glumac, čovjek, tata u seriji i odlično sve. S njim na setu nikada nije dosadno, on je naša zabava i naš autoritet. Što reći – on je car! – kazao nam je Jan preuzimajući nagradu pa dodao o svojem kolegi i uzoru:

– Najdragocjenije što sam od Gorana naučio jest da budem i ostanem svoj. On je, kao što znate, na Braču gdje snima film i baš mi je SMS-om javio da je gledao prijenos dodjele na televiziji i zahvalio svima i meni što sam ga ‘izvukao’ i rekao da sam to odlično odradio.

A jutro poslije dodjele javio se i Goran Navojec:

– Puno vam hvala i hvala Janu. Ovim putem obećavam mu da ću mu uslugu jednog dana vratiti. Jer siguran sam da će on jednog dana dobiti puno nagrada, pa možda i Večernjakovu ružu. A kada bude potrebno, ja ću uletjeti – odlično raspoložen s Brača rekao nam je glumac. Dodao je kako je navijao za svog malog kolegu i kako je on izniman talent te da je ispred njega svijetla budućnost.

Inače i Jan, učenik šestog razreda, bio je nominiran za nagradu u kategoriji novog lica godine. Pobijedila je Mia Negovetić, i to, kaže on – zasluženo.

– Nije mi žao što nisam dobio nagradu i baš mi je iskreno drago zbog Mije. Bio sam nominiran u super društvu i na to sam ponosan, a dodatna nagrada bila mi je preuzeti Ružu za Gorana. Sve je trebalo biti baš ovako kako je – veli zrelo i na pitanje je li korak bliže odluci da i kada naraste bude glumac kaže:

– Još uvijek ne znam želim li biti fotograf, redatelj ili glumac, ali družeći se s Goranom, polako sve više želim u svijet glume. 

>> VEČERNJAKOVA RUŽA 2015 Mia zasuzila, Šprajc se rukovao sa svima, Navojec poslao posebnog izaslanika 

>> Zagrebački HNK ‘pucao’ je po šavovima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije