Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALA PREDNOST

Statistika je jasna, bolji smo od Poljaka u blokadama i kontrama

SP Katar 2015.
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
27.01.2015.
u 19:30

Njihov najbolji strijelac u šest utakmica je B. Jurecki s 28 pogodaka, dok je naš najbolji strijelac Ivan Čupić sa 31 pogotkom, ali iz četiri utakmice, jer protiv Irana i BiH nije igrao

Gledajući statistički Poljake i nas, vratar Szmal ima jedan posto više obrana od Mirka Alilovića (31:30 u postocima).

Njihov najbolji strijelac u šest utakmica je B. Jurecki sa 28 pogodaka, dok je naš najbolji strijelac Ivan Čupić sa 31 pogotkom, ali iz četiri utakmice, jer protiv Irana i BiH nije igrao.

Mi smo iz kontri postigli 40, a Poljaci 27 pogodaka. Mi imamo 84 asistencije (Duvnjak 21), a Poljaci 78 (M. Jurecki 16). U napadu imamo 79 tehničkih pogrešaka (Karačić 13), a Poljaci dvije više (M. Jurecki 18).

Poljska je bolja po broju osvojenih lopta (19:28), a mi po broju blokada (30:20). Hrvatska je u šest utakmica imala 25, a Poljska 26 isključenja.

>> Alilović: Poljaci nam žele uzvratiti za sve poraze

Komentara 3

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:38 27.01.2015.

Dečki... u najboljoj namjeri - pustite se statistike.... Nije li baš danas Berdych isprašio Rafu Nadala nakon 17 (sedamnaest) uzastopnih poraza ? Dakle, statistike stoje da bi se rušile. Pamet u glavu, a da ste bolji.... pokažite na terenu.

MK
mkeca
06:59 28.01.2015.

Dajte, molim vas! Statistika vrijedi za ono što je bilo! Ono što će biti spada u polje vjerojatnosti. Kada se govori o predviđanju budućih događaja, samo naivci i manipulatori predviđaju rezultate na temelju rezultata dosadašnjih utakmica. Budući da novinari (najčešće)) nisu naivci, ne preostaje velik izbor, već samo pitanje koji je razlog njihove manipulacije, prodaja novina ili nešto drugo!

GG
gr-ga1
11:12 28.01.2015.

Bojim se da ne bude da je statistika bila "točan skup netočnih podataka".Inače želim nam svu sreću u narednoj utakmici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije