Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poruka iz Splita

Mate Rimac: Živimo u prekrasnoj zemlji

Split, Dioklecijanova palača
Foto: Facebook/Mate Rimac
1/2
23.05.2016.
u 11:39

Rijetko tko ostane ravnodušan na ljepote naše zemlje, a još je veće priznanje kada netko tko je proputovao mnogo lokacija diljem svijeta, kaže: "Hrvatska je prekrasna zemlja."

Hrvatska je posljednje vrijeme posebice hvaljena kao turistička meka, s prekrasnim pejzažima i povijesnim znamenitostima koje mame svake godine sve više turista iz cijelog svijeta. 

Rijetko tko ostane ravnodušan na ljepote naše zemlje, a još je veće priznanje kada netko tko je proputovao mnogo lokacija diljem svijeta, kaže: "Hrvatska je prekrasna zemlja."

Upravo to je na svom Facebook profilu napisao poduzetnik Mate Rimac koji nije krio oduševljenje zbog svog boravka u Splitu, gdje je bio gost na vjenčanju. 

"Jedan prekrasan par vjenčao se u najstarijoj katedrali na svijetu (katedrala sv. Duje), izgrađenoj 318. godine u kompleksu Dioklecijanove palače koja oduzima dah, a koja se nalazi u srcu Splita, drugog najvećeg grada u Hrvatskoj. Jesam li spomenuo da živim u najljepšoj zemlji na svijetu? Mi Hrvati olako uzimamo to zdravo za gotovo. Imam sreću da putujem po svijetu i vidim mnogo drugih zemalja, ali ne postoji zemlja u kojoj bih radije živio", napisao je Mate Rimac i mladencima čestitao na vjenčanju. 

 

>>Ovo je hrvatski St. Tropez! 9 mjesta u Hrvatskoj koje zaista morate vidjeti

Ključne riječi

Komentara 7

MO
mobitel20
14:27 23.05.2016.

Tocno Mate ! ...a saada , jugonacionalisticki hejteri ...jedan , dva , trrrii...

SI
sol i kapulica
18:26 23.05.2016.

I sam sam obišao dobar dio globusa i uvijek ponavljam isto... Na tako malom prostoru toliko različitih kulturnih utjecaja i reljefa. I 10 000 000 stranaca koji prođu ovuda svake godine bez praktički ikakvih incidenata.. Ali hejteri će i ovojovoj Matinoj izjavi vidjet "fašizaciju" i desničarenje, vjerojatno..

DU
Deleted user
21:30 23.05.2016.

bravo mate,iako je hrvatska ljepota pojam u svijetu,lijepo je kad domoljubi promoviraju svoju domovinu-da se razumijemo,svatko tko govori lijepo o svojoj domovini je iskreni domoljub-i nikola tesla je lijepo govorio o svojoj domovini za razliku od pupovca i tzv.hrvata(jugoslovenske provenijencije)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije