Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika zabluda

BBC-jev gaf: Izvještavajući o izborima u RH stavili fotku 'krive' Kolinde

predsjednički izbori,BBC
Foto: BBC screenshot
1/2
29.12.2014.
u 12:20

Zanimljivo, obje fotografije načinjene su na biralištu u Palmotićevoj ulici u Zagrebu, gdje je glasovao Josipović

Tko radi taj i griješi, krilatica je koja se odnosi čak i na one najveće. Na nju nije imun niti BBC koji je sinoć, izvještavajući o predsjedničkim izborima u RH, uz članak priložio fotografiju predsjedničkih kandidata na kojoj je umjesto Kolinde Grabar-Kitarović prikazana široj javnosti nepoznata dama. Kako doznajemo, rijče je o odvjetnici Vesni Zaninović Vujasinović.

Ističući da su u drugi krug izbora ušli Ivo Josipović i Kolinda Grabar-Kitarović, BBC je napravio fotokolaž dvoje kandidata s birališta. Prva fotografija prikazuje predsjednika Josipovića u trenutku dok ubacuje svoj listić u glasačku kutiju, a druga Zaninović Vujasinović dok čini isto.

Zanimljivo, obje fotografije načinjene su na biralištu u Palmotićevoj ulici u Zagrebu, gdje je glasovao Josipović. Naime, dok odvjetnica obavlja svoju građansku dužnost, Josipović se priprema glasovati, što je vidljivo u pozadini fotografije.

BBC ističe i da su jučerašnji izbori održani u ozračju velikih ekonomskih problema s kojima se Hrvatska suočava te kako vremenske neprilike, odnosno snijeg, nisu utjecale na izlaznost birača.

>>Josipović: Previše je krvi proliveno da bi Hrvatsku predali onima koji je ne zaslužuju

>>Sinčić: Podcijenili su me, Josipoviću sam oteo pobjedu u prvom krugu

 

Komentara 63

MI
mirtebi
09:15 29.12.2014.

Niti je greka niti slucajno. Imajmo na unu da jr Jusipovic britanskosrpski poltron

LU
Lucina
09:26 29.12.2014.

Greska sigurno nije sve ide po naputku krvave partije i jos krvavijeg Josipovica samo da bi nastetili drugoj strani .Dovoljno je sinosnje zahvaljivanje na H R T u pogledati i zakljuciti kako rece Banac pametnom dosta .

Avatar bradaZG
bradaZG
10:31 29.12.2014.

Nije to nimalo slučajno.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije