Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJED PROTIV HNS-A

'Tražimo ostavku vodstva HNS-a, ako treba doći ćemo u Zagreb'

Prosvjed riva
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/27
29.11.2014.
u 15:30

"Nije Mussolini, nije ni Tito, neće ni Mamić", "nećeš razbojniče", "s Beogradom nema pregovora", samo su neke od poruka koje su nosili nezadovoljni navijači.

Više od 30 tisuća navijača okupilo se danas na splitskoj rivi kako bi izrazili nezadovoljstvo politikom Hrvatskog nogometnog saveza. Prosvjed je organizirala Torcida uoči utakmice Hajduka i Zagreba koja će se igrati na praznom Poljudu jer se splitski klub kažnjen.

Baklje, transparenti i povici protiv HNS-a redali su se na zakrčenoj rivi. "Nije Mussolini, nije ni Tito, neće ni Mamić", "nećeš razbojniče", "s Beogradom nema pregovora", samo su neke od poruka koje su nosili nezadovoljni navijači.

Okupljenima se prvo obratili bivši tajnik Torcide Stipe Lekić, tajnik udruge 'Naš Hajduk' Bojan Islamović te sociolog Benjamin Perasović.

- Svi znamo što nam rade i tražimo ostavke HNS-a. Neki svi odj***, skupa s Mamićem. Ako treba, otići ćemo u Zagreb - rekao je Lekić.

Posebne ovacije dobio je nekadašnji igrač Hajduka Ivo Bego (77) koji se svojedobno sukobio sa Zdravkom Mamićem u loži Poljuda.

Nakon toga su se na pozornicu popeli predsjednik Hajduka Marin Brbić, sportski direktor Goran Vučević, šefica nadzornog odbora Branka Ramljak, član nadzornog odbora Nikola Koceić-Bilan i predsjednik Skupštine Vinko Radovani.

- Ovo je glas za Hajduk i glas protiv nepravde. Ovo je jedno veliko dosta. Danas smo jedinstveni i ustali smo protiv nepravde. Obećavam da vam Hajduk neće okrenuti leđa. U povijesti smo pretrpjeli i veće nepravde pa ćemo i ovo - rekao je Koceić-Bilan.

 

>> Mamić: Volio bih da se Šuker oglasio i rekao barem nešto

>> 'Svi smo mi Hajduk': I navijači na Aljasci protiv HNS-a

>> 'Podrška navijačima u borbi protiv samovolje u HNS-u'

>> Navijači transparentima pozivaju na prosvjed, pogledajte što su napisali

Komentara 346

MO
mojazemlja
15:54 29.11.2014.

Ima tu peko 30 000..

Avatar glagol
glagol
15:15 29.11.2014.

Velika većina komentara dolazi od internet huligana koji su manji od makova zrna kada izađu vani...ali zato kada sidnu za tastaturu sve samo heroji i pametni ljudi....

RA
raunig
15:25 29.11.2014.

Sad trebaju svi ispred poljuda i navijati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije