Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kamerunski izbornik

Meksiko, Hrvatska i Kamerun imaju podjednake reprezentacije

Volker Finke
Foto: DPA/PIXSELL
06.12.2013.
u 21:44

- Dobili smo tešku skupinu. Brazil je favorit i siguran sam da će proći dalje. Mi ćemo se boriti za drugo mjesto - rekao je Finke.

Kamerunski izbornik Volker Finke uvjeren je da je prvo mjesto u skupini A rezervirano za Brazil dok će se njegovi igrači s Meksikom i Hrvatskom boriti za prolazak.

- Dobili smo tešku skupinu. Brazil je favorit i siguran sam da će proći dalje. Mi ćemo se boriti za drugo mjesto - rekao je Finke.

Smatra da osim Brazila nema favorita.

- Mislim da Meksiko, Hrvatska i Kamerun imaju podjednake reprezentacije - smatra Nijemac.

Osvrnuo se i na reprezentaciju Meksika s kojom Kamerunci igraju prvu utakmicu.

- Meksiko ima najbolju reprezentaciju u središnjoj Americi. Znamo koji su im ključni igrač i dobro ćemo se spremiti za njih.

Kamerun u brojkama

131,9 milijuna eura tržišna je vrijednost kamerunske reprezentacije. Najskuplji igrač je Barcelonin veznjak Alex Song (18 milijuna eura)

Reprezentacija:

Vratari: Itandje (Konyaspor), Assembe (Guingamp), Djock (Fathijespor); Braniči: Biyik (Rennes), Nounkeu (Marseille), Nyom (Granada), Bedimo (Lyon), Bong (Olympiacos), Matip (Schalke), Nkolou (Marseille), Chedjou (Galatasaray), Assou-Ekotto (QP Rangers); Veznjaci: Enoh (Ajax), Song (Barcelona), Loe (Osasuna), Mbia (Sevilla), Makoun (Rennes), N’Guemo (Bordeaux); Napadači: Eyenga (Safi), Webo (Fenerbahče), Olinga (Malaga), Eto’o (Chelsea), Zoua (HSV), Moting (Mainz), Aboubakar (Lorient), Moukandjo (Nancy).

>> Hrvatska otvara SP protiv Brazila, u skupini su još Kamerun i Meksiko

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije