Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raketa se ne boji
Povratak na članak

Olić: Putovanje u Manaus je teže i od utakmice protiv Brazila

- Uvijek Brazil ima dobar napad, a sad ima i dobru obranu, izvrsne srednje braniče. Kompletna je to reprezentacija i za mene je prvi favorit SP-a - rekao nam je Olić.

Komentari 4

Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
11:17 07.12.2013.

Nije mi jasno zasto Olic agonizira zbog tog putovanja u Manaus. Kao da ga ceka putovanje na Mars! Ako se ne zeli vratiti pognute glave u Hrvatsku, bolje bi mu bilo da se fokusira na protivnike u skupini a ne na gradove u kojima ce se utakmice igrati.

VL
Avatar Scheweningen
Scheweningen
11:26 07.12.2013.

Bas tako. Sada se trebaju na put koncentrirati a ne na protivnike.

VL
Avatar EU Bošnjak
EU Bošnjak
14:21 07.12.2013.

ako ste ikada bili u manausu imali bi razloga za zabrinutost. englezi na primjer samo o tome pricaju kad su vidjeli zrijeb, jer ce igrati protiva talijana tamo. razlika je sto je njima omoguceno da igraju u kasnom terminu, 9 sati, a vi cete igrati u 3 popodne, na najvecoj tropskoj vrucini od 36-38 i zasicenju zraka. vlagom od 98%. to je isto kao igranje u sauni. englzi igraju prvu utakmicu tamo, pa mogu doci ranije i aklimatizirati se, vi igrate drugu, znaci poslije brazila letite tamo mozda dan ili dva prije utakmice. to ce biti sok za organizam. bijeli covjek to tesko podnosi kako god da je spreman fizicki. sretno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.