Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATJAŽ KEK:

'Neka vas je sram, pljujete nam u lice!'

Matjaž Kek
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
28.02.2015.
u 09:05


Rijeka za današnji dvoboj sa Slavenom nema špicu pa će Kek glumiti Guardiolu.

Rijeka danas u 17 sati na Kantridi igra protiv Slavena Belupa, a pomalo nevjerojatno za klub s Kantride zvuči da već u trećoj domaćoj utakmici u nastavku sezone nema tko igrati prvu špicu.

– Balaj otpada za neko vrijeme, Hristov još uvijek nije spreman za 90 minuta, pa se otvara mogućnost nekom drugom. Imamo specifičan problem s prvim napadačem, ali nešto ćemo smisliti. Znate da ima momčadi koje ne igraju s klasičnim napadačima. Šteta što se Hristovu vidi manjak treninga i suživot s momčadi. Neki od mladih igrača sigurno imaju potencijal, ali nema smisla da ih nepripremljene prebacujemo iz jedne u drugu momčad – objasnio je Kek.

Slovenski stručnjak još je ljutit zbog poraza u utorak od četvrtoligaša Krka (1:2). Pogotovo što su na Krku igrali većinom igrači koji bi trebali imati jake motive dokazati Keku da su nepravedno zapostavljeni.

– To je bio pristup koji ne podnosim! Mogu podnijeti poraz, ali problem je kako se ulazi u utakmicu. Nije bit problema što nakon poraza u Krku ispada da sam u pravu kada nekim igračima nisam dao prilike u dosadašnjim utakmicama. Problem je što se ne možeš tako ponašati, u sportu se tako ne može živjeti, to nije kultura sportskog razmišljanja. Kod nas je dosta prometno u svlačionici, svi smo mi zamjenjivi. Važno je da pristup i komunikacija bude poštena. Razmišljati samo o novcu znači pljunuti u lice svima onima koji rade i odriču se. Nogomet se igra na igralištu, nigdje drugdje! Moraš za to živjeti – zaprijetio je igračima Kek.

>>Split i Rijeka remizirali: Balaj promašio jedanaesterac pa se iskupio

Komentara 12

OL
olrajt
09:51 28.02.2015.

...kakve veze ima naslov sa sadržajem teksta?..nikakve,osim dokaza da novinari šire mržnju i u svemu izmišljaju senzaciju!

Avatar etnaanbama
etnaanbama
10:23 28.02.2015.

Kakav naslov katastrofa

GU
guess
11:07 28.02.2015.

E moj Kek, pa lova je glavni motiv. Normalno, netko tko ne igra, svojom najboljom igrom trebao bi gristi za prvu momčad, jer su veće plaće (valjda) + premije. Ako im to nije dovoljan razlog onda odi provjeriti tko je digao lovu u kladionici na pobjedu Krk-a, ili shvati da netko tko je u klubu nema pojma o nogometu...a takvih je kod nas poprilično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije