Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogorčenje u Atleticu

'Ne možete sucu iz Srbije dati da sudi ovakvu utakmicu'

Atletico - Real
Foto: UESyndication/PIXSELL
15.04.2015.
u 08:38

- Bio je to jako težak susret za suditi, bilo ga je teško držati pod kontrolom. No, smatram da je Mažić odradio jako dobar posao, rekao je Ancelotti

Srpski sudac Milorad Mažić imao je jučer pune ruke posla na utakmici između Atletica i Reala. U nekim trenucima izgubio je konce, ali uspješno je susret priveo kraju, a mišljenja o tome kako je odradio posao različita su. Tako, primjerice, trener Reala Carlo Ancelotti smatra da nije bio loš i da nema smisla da ga se napada.

- Bio je to jako težak susret za suditi, bilo ga je teško držati pod kontrolom. No, smatram da je Mažić odradio jako dobar posao, rekao je Ancelotti.

U protivničkom taboru nisu baš tako vidjeli njegovo suđenje. Javno je to izjavio i nogometaš Atletica Mario Suarez koji se nije baš najs(p)retnije izrazio.

- Sudac je bio jako loš! Ne možete sucu iz Srbije dati da sudi ovakvu utakmicu, uz dužno poštovanje. Nadam se da će u uzvratu odabrati boljeg suca, rekao je Suarez, a kasnije se javio i preko Twittera te dodatno pojasnio.

"Ispričavam se ako sam nekoga uvrijedio. Mislio sam reći da tako značajnu utakmicu mora dobiti neki sudac iz neke od velikih liga. Ništa više."

>>Pogledajte kako je izgledalo Mandžukićevo lice nakon Ramosova udarca

>>'Očekivali smo odličnog i borbenog napadača, ali Mandžukić je bio sve samo ne to'

Komentara 22

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
13:20 15.04.2015.

Malo je cudno vrhunske nogometne susrete davati sucima koji dolaze iz nacija bez nogometnog iskustva ili ozbiljne nogometne lige. Vidjeli smo sto je Nishimura napravio na svjetskom prvenstvu.

BA
balic
09:39 15.04.2015.

Sto je je,lose sudjenje neovisno sad tko je sudio, Mazic je drugi Stark..Umjesto da Ramos vidi zuti ni opomenu nije dobio,zaradi Mandzukic zutu kartu i sve druge prekrsaje Varana na Mariu je presutio jasno i sa pravom se Mandzukic zalio na sudjenje..

NE
negrito
09:55 15.04.2015.

Srbima se sudi u cijelom svijetu a oni ga nominirali za ovakvu utakmicu. Sugava Uefa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije