Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skidanje s plaće

Manchester izgubio strpljenje sa Di Marijom: Kaznio ga sa 500.000 eura!

Angel Di Maria
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
31.07.2015.
u 22:40

Argentinski reprezentativac trebao se priključiti Unitedu u SAD-u na pripremama, a Van Gaal ne zna gdje mu je "nestao" igrač... Pa su ga kaznili s dvije tjedne plaće.

Angel Di Maria dobio je određeno razdoblje ne bi li se oporavio od Copa Americe (ne toliko koliko je dobio primjerice Lionel Messi), pa je tako bilo predviđeno da se jedan od najboljih krilnih igrača pridruži vragovima na pripremama u SAD-u.

Louis van Gaal ga je najavljivao iz utakmice u utakmicu, no samo je slijegao ramenima na pitanje "gdje je Di Maria", piše Goal.

"Ne znam, možda je sjeo u krivi avion", ironičan je bio Nizozemac.

Obzirom da trakavica i dalje traje na relaciji United - PSG, Argentinac je i dalje igrač Manchestera i zato mu je aktualni poslodavac - opalio kaznu.

Kako otkrivaju izvori bliski Goalu, čini se da će Di Mariju od sljedeće plaće otkinuti čak - 500.000 eura. Ali, koliko god vam to zvučalo puno, njemu su to - dvije tjedne plaće! Odnosno pola mjesečne plaće.

>>UŽIVO: Bilić u lovu na napadača Atletica, vraća li se Pato u Europu?

Komentara 2

SP
spaceandtime
22:52 31.07.2015.

Uf, a ja sam se zabrinuo. Dobro je. Sad mi je lakše, može on to progutati... Njemu je to manji bed nego kad meni srežu pola dnevnice.

LO
Lovro13031999
23:09 31.07.2015.

Da United ima boljeg trenera mislim da im nitko nebi bio do koljena a pogotovo Chelsea

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije