Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više nemate izgovora

Ovo su brzi trikovi za mršavljenje kod kuće

Čišćenje
Foto: Thinkstock
20.01.2014.
u 10:00

Pronađite CD vašeg omiljenog izvođača ili pustite cijeli live koncert s Youtubea i uzmite krpu u ruke i plešite. Brisanje prašine više neće biti dosadno, pranje podova neće biti zamorno, čak niti ako ga perete poput naših baka na koljenima.

Nemate vremena za vježbanje, a tako biste rado skinuli bar koji centimetar s trbuha? Izreka kaže: Kad ima volje nađe se i načina. Postoji nekoliko načina da trošite više kalorija dok radite svakodnevne poslove.

1. Pranje prozora

Pranje prozora može biti prava mala rekreacija. Rade gornji mišići tijela, ali i nogu ako se propinjete na prste.

2. Vrtite hula - hop

Hula hop se vratio u modu i ovaj put nije samo rekvizit za djevojčice. Vrtnja hula - hopa može znatno smanjiti obujam struka. Vrtite ga dok brišete prašinu ili peglate. Ako ipak niste toliko vješte, deset minuta na dan je dovoljno. Za to možete naći malo vremena.

3. Tuširanje

Tuširanje je idealno vrijeme da malo probudite organizam i potaknete cirkulaciju. Tuširanje naizmjenično toplom i hladnom vodom ubrzat će procese u organizmu, a i potrošiti koju kaloriju više.

4. Odnesite smeće

Ostavljate smeće na balkonu dok netko ne krene van pa da usput baci? Nemojte. Uzmite vrećicu i odnesite je odmah. To će biti mala šetnjica koja će potaknuti cirkulaciju, a ako ste u zgradi ili kući u kojoj imate stepenice, nemojte ih zaobilaziti. Ako idete po stepenicama učvrstit ćete stražnjicu i bedra. Neka to postane vaš mali dnevni ritual.

5. Plešite

Subotu ste rezervirali za neke kućanske poslove i supruga zamolili da djecu odvede u park? Odlično, imate nešto vremena za sebe iako su pred vama mnoge obveze. Ne brinite, pospremanje ne mora biti jedna od "muka" u nizu koje morate odraditi, neka postane nešto u ćemu ćete uživati. Pronađite CD vašeg omiljenog izvođača ili pustite cijeli live koncert s Youtubea i uzmite krpu u ruke i plešite. Brisanje prašine više neće biti dosadno, pranje podova neće biti zamorno, čak niti ako ga perete poput naših baka na koljenima.

Čišćenje kuhinjskih elemenata bit će zanimljivije. A ako se i u nekom trenutku prepustite pjesmi i napravite pauzu u čišćenju samo uživajte i plešite čak i ako nemate nikakvog talenta za ples. Nitko vas ne vidi, a potrošit ćete kalorije, raspoloženje će vam biti bolje, a i podići će vam se samopuzdanje. Uostalom, zaplešite sa svojim partnerom, sjećate se kada ste zadnji put to radili, a da niste bili na svadbi?

Uz stručnu podršku i personaliziran pristup donesite zdravu odluku i lako izgubite suvišne kilograme unutar online kluba Mršavimo zajedno!

>>Beyonce i Michelle Obama ga vrte! Stanjite struk uz pomoć hula - hopa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije