Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo 10 minuta

Beyonce i Michelle Obama ga vrte! Stanjite struk uz pomoć hula - hopa

vježbanje uz hula hop
Foto: screenshot/youtube
1/2
19.11.2013.
u 15:15

Pogledajte video za početnice i krenite u borbu za tanji trbuh. Kelly Osbourne, Beyonce i Michelle Obama ljubiteljice su ove metode.

Volimo se vratiti u djetinjstvo, barem većina nas. Hula - hop je zasluženo preskočio dobne granice i danas ga sve češće koriste i žene koje se žele riješiti naslaga na trbuhu. Prema posljednjem istraživanju u koje je uključeno tri tisuće žena, njih 58 posto izjasnilo se da im je "bolna točka" upravo trbuh.

- Pet minuta ujutro i pet navečer i u pet dana izgubila sam nekoliko centimetara u struku, objavila je to nedavno na svom Twitter profilu Kelly Osbourne, a Beyonce je zasluge za odličnu liniju nakon poroda pripisala upravo hula-hopu.

Za šest tjedana izgubila je 5 centimetara s trbuha

Kako i koliko utječe vrtnja hula - hopa na skidanje centimetara u struku odlučila je provjeriti novinarka Daily Maila Jenny Wood, koja je rodila prije 18 mjeseci. Kilograme nakupljene tijekom trudnoće je skinula ranije, no trbuha se nije mogla tako lako riješiti.  Odlučila je potražiti pomoć 30-godišnje Anne Drury, koja se hula-hopom profesionalno bavi posljednjih pet godina. Pojasnila je da je "hula-hopanje" poput vožnje bicikla – potrebno je pronaći vlastiti ritam. Anne je savjetovala Jenny da vježba deset minuta na dan, baš kao što je to činila i Kelly Osbourne.

Novinarka je poželjela imati trbušnjake poput atletičarke Jessice Ennis te se bacila na posao. Iako se činilo u početku da neće tako lako svladati tehniku i zadržati ritam, Jenny je nakon tri tjedna radila i po sto okretaja prije pada obruča. Nakon četiri, mogla ih je napraviti tisuću u oba smjera, pritom hodajući po kući.

Nakon šest tjedana desetominutne dnevne vježbe, rezultati su bili nevjerojatni – njezin trbuh se suzio za pet centimetara, struk za dva centimetra, a stražnjica za tri. Osim toga, izgubila je dva i pol kilograma.

>>Mršavite uz pomoć cimeta i meda                                                                                               

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije