Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dođite

Pridružite se i podržite akciju ˝Da te bolje vidim˝

Akcije Da te bolje vidim
Foto: Shutterstock
17.10.2014.
u 13:55

U sklopu obilježavanja mjeseca vida, a u povodu Svjetskog Dana vida i Međunarodnog dana bijelog, Večernji list 18. listopada organizira akciju pod nazivom „Da te bolje vidim”

U sklopu obilježavanja mjeseca vida, a u povodu Svjetskog Dana vida 9. listopada i Međunarodnog dana bijelog štapa 15. listopada, Večernji list 18. listopada organizira akciju pod nazivom „Da te bolje vidim” s početkom u 11 sati na lokaciji Ban centar, Augusta Cesarca 4., Zagreb.

Cilj akcije je okupiti u javnosti omiljene i prepoznatljive osobe iz sfere sporta, glazbe, gradske i javne uprave, nužno s pozitivnim ugledom u javnosti koje će svojom prisutnošću osvijestiti javnost o sljepoći i slabovidnosti te važnosti rehabilitacije slabovidnih osoba i upozoriti na važnost pregleda vida.
Događaj je organiziran uz potporu gradskog ureda za zdravlje pročelnice prof.dr.sc. Mirne Šitum i HZZO-a te suradnji s Hrvatskom udrugom za školovanja pasa vodiča i mobilitet.

PLAN AKTIVNOSTI:
- 11:00 okupljanje
- 11:30 govor predstavnika pokrovitelja i podržavatelja akcije
- 12:00 akcija zaustavljanja vozila i dijeljenja promo paketa, MUP zaustavlja promet, ukazuje na važnost vida u prometu
- 13:00 poznate osobe s povezom na očima pokušavaju hodati, sudjeluju u igrama zavezanih očiju, hodaju uz pomoć pasa vodiča slijepih osoba, okolni spomenici (ako ih ima), imaju simbolično   zavezanu vrpcu oko očiju
- 14:00 kraj akcije

Pridružite nam se i podržite projekt. Vdimo se!
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije