Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
interaktivni treninzi

Kako dobiti ono što želimo od života?

Edukativne radionice
Foto: Thinkstock
28.07.2015.
u 10:33

Dok drugi čekaju da se stvari poslože same od sebe, vi preuzmite stvari u svoje ruke!

Večernji list, portal Ordinacija.hr i Praktikum sustavi organiziraju interaktivni grupni coaching i edukaciju koja će se provoditi kroz seriju grupnih susreta namijenjenu onima koji žele uvesti trajne promjene u životne navike i uložiti u dugoročnu dobrobit za sebe i svoju okolinu.

„Život, nažalost, ne dolazi sa setom uputa za uspjeh. Kako bismo pronašli način da dobijemo ono što želimo: uspješne odnose, zdravlje, sreću, sklad i uspješnu karijeru – najefikasnija metoda jest da strategije onih koje smatramo uspješnima i uzorima primijenimo na vlastiti život. Zvuči jednostavno u teoriji, ali kako se promjena događa u praksi?“ – kazao je Toni Babić, certificirani NLP coach i trener koji će vam pomoći na putu stjecanja novih navika.

"Često je najveća prepreka usvajanju novih vještina nejasno oblikovanje željenih ishoda i načina kako do njih doći. Morate znati ŠTO želite i u sebi imati jasan odgovor na pitanje ZAŠTO to želite. Odgovor na pitanje KAKO doći do željenih ishoda već je lakša stvar: danas nam tehnologija omogućuje da do kvalitetnih odgovora na životne izazove dođemo na jednostavan način.

Tri klika na internetskoj tražilici i milijuni odgovora su tu", objašnjava g. Babić te dodaje kako postoji samo jedna kvaka – znati kako nešto funkcionira i primijeniti to na vlastiti život nije isto. Iz tog je razloga Večernji list i portal Ordinacija.hr u suradnji s Praktikum sustavima organizirao seriju interaktivnih treninga i coaching programa usmjerenih na to da odgovore na izazove s kojima se suočavamo u životu, a koje uglavnom nismo učili u školi. Kako promijeniti navike: zamijeniti one koje ne želimo onima koje će nam koristiti, kako se organizirati i u životu kaos i stres zamijeniti redom i spokojem, kako razviti emocionalnu inteligenciju koja će nam koristiti na mnogim područjima: od posla do ljubavnih odnosa – sve su to neke od tema kojima ćemo se baviti kroz interaktivne radionice koje nam u život trebaju unijeti novu kvalitetu i izbrisati mnoge sadašnje probleme.

Kroz interaktivne treninge „Moje nove navike“ i Osobna organizacija – dovedi život u red praćene brojnim vježbama i primjerima iz posla i života vodit će vas certificirani NLP trener Toni Babić, specijaliziran za poslovne teme kao što su prodaja, pregovaranje, javni nastup te s njima povezane teme iz osobnog rasta i razvoja.

Pozivamo vas da u našem stručnom timu i prijateljskom okruženju zajednički promijenimo ono što vas je do sada kočilo u daljnjem osobnom i poslovnom rastu i napretku!

Za sva pitanja o programima nazovite 01 6300 785 ili se javite na e-mail: nlp@vecernji.net

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije