Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Bundeku

Diva vas poziva na Sun&Fun day!

Sun&Fun Day
Foto: PR FOTO
29.05.2015.
u 08:00

Posjetite nas na Bundeku, 30. svibnja od 10 do 18 sati; Fotofrafirajte se posebnom UV kamerom i provjerite stanje vaše kože te se na vlastite oči uvjerite kako vas kreme za sunčanje štite od štetnih UV zraka.

S Leverittovom posebnom UV-kamerom ljudi mogu prepoznati djelovanje sunca na svojoj koži te vidjeti kako ih proizvodi za zaštitu od sunca štite od opasnih UV zraka.

Ovakvom UV-kamerom i modificiranim filterima moguće je vizualizirati nevidljive UV-zrake sunčeve svjetlosti, a oni pokazuju i kako UV-zrake djeluju na kožu.

Kod običnih kamera ovaj dio sunčevog spektra je blokiran. Metodu s UV-kamerom NIVEA već koristi u istraživanjima i razvoju novih proizvoda za zaštitu od sunca kako bi se vizualizirale pigmentacije na koži nastale djelovanjem UV-svjetlosti.

Isprobajte nove Nivea Sun proizvode, zaigrajte kolo sreće te osvojite brojne nagrade!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije