Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
klarićeva blagdanska kolekcija

Zamijećen kao stylish dečko pa posao maneken i snimio editorijal za Ivicu Klarića

ivica klarić
Foto: PR FOTO
1/14
16.12.2014.
u 12:30

Ulogu modela imao je Mihael Slivečko, a snimanje je napravljeno pod vodstvom fotografa Gorana Čižmešije

U čarobnom ambijentu dvorca Trakošćan snimljen je prigodni blagdanski modni editorijal IK STUDIO-a s odabranim komadima iz kolekcije Ivice Klarića, namijenjenim različitim prigodama, od formalnog izlaska do dekadentne novogodišnje zabave. Ulogu modela imao je Mihael Slivečko, a snimanje je napravljeno pod vodstvom fotografa Gorana Čižmešije.

U prosincu uvijek vlada neko posebno blagdansko raspoloženje, to je mjesec pun zabave, izlazaka, različitih blagdanskih domjenaka i proslava. Iz tog razloga  česta tema razgovora je moda, konkretnije što obući za koju prigodu, a pogotovo za doček Nove godine. Muškarci su u ovakvim temama uvijek nekako zanemareni pa je naš poznati dizajner Ivica Klarić ovih blagdana odlučio to promijeniti. S tom idejom i u suradnji s fotografom Goranom Čižmešijom nastale su divne zimske fotografije u dvorcu Trakošćan na kojima su prikazana četiri idealna muška outfita za prosinac.

Radi se o modelima iz Klarićeve tri linije - poslovne IK linije za ozbiljnog muškarca, casual linije te IK STUDIO young. U prvom planu su modeli koji se temelje na nepresušnoj engleskoj klasici, Ivičinom najdražem stilskom razdoblju. Fini plavi svečani smoking i leptir mašna za elegantnu proslavu, casual izdanje uz prsluk, ležerne hlače i cilindar kao idealan modni dodatak ludom provodu, IK hoodie i duži sako za obilazak grada i doček na otvorenom te topli vuneni sako uz traperice za neformalno druženje s prijateljima na kućnom dočeku, četiri su prijedloga Ivice Klarića za ove blagdane.

Inače, ovo je prvi editorijal mladog Mihaela Slivečkog, modela agencije Instant Models by Goran Čižmešija & Jelena Balić. Mihael je ujedno i magistar edukacije hrvatskog jezika i književnosti, te magistar edukacijske rehabilitacije. Prvo iskustvo pred kamerom bilo mu je pojavljivanje na Street Style Seconds kad je zamijećen na ulici kao stylish dečko.    

>>Ivica Klarić predstavio kolekciju i kampanju za jesen i zimu 2014.

>>Dečko zbog kojeg su žene kolektivno uzdahnule: Šteta što je zauzet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije