Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Melem balzam za usne najviše vas je ljubio u 2023. godini!

Melem balzam za usne
Foto: Melem
1/7
21.03.2024.
u 10:08

Recentni podaci The Nielsen Company izvješća pokazuju kako je količinski i vrijednosno Melem od siječnja do prosinca 2023. godine bio vodeća robna marka, tj. najprodavaniji balzam u segmentu njege usana. Pravi je užitak biti domaći brend, sinonim za kvalitetu i inovativnost, ali i čuvar tradicije jer već 46 godina Melem je definitivno najvjerniji zaštitnik vašim usnama.

Melem ljubi prvi! Navedeni podatak se temelji na The Nielsen Company podacima iz panela trgovina prema kojima je Melem vodeća robna marka u količinskoj i vrijednosnoj prodaji u segmentu njege usana u Hrvatskoj za razdoblje od siječnja do prosinca 2023. godine. To jednostavnim rječnikom znači da su Melem balzam za usne potrošači najviše birali, a samim time i da se najbolje prodavao tijekom 2023. godine.

Foto: Melem

Melem tim je izuzetno ponosan na ovaj podatak jer osim što brižno čuva domaću tradiciju i unaprjeđuje kvalitetu proizvodnje, ujedno nastoji ponuditi inovacije i kreirati trendove dostupne svima. Trenutno je na policama trgovina, drogerija i ljekarni dostupno devet Melem balzama za usne u tri kategorije - osnovne njege, dermatološke njege i beauty & make-up njege. Bilo da posežete za Melemom ako vaša koža treba trenutnu njegu i zaštitu od isušivanja ili ako se želite osjećati lijepo i njegovano, Melem je prepoznat kao ime koje jamči kvalitetu.

Foto: Melem

Još od 1977. godine pa sve do danas zdrava, lijepa i njegovana koža u samo jednom, jednostavnom potezu je u fokusu Melemove filozofije. Rezultat The Nielsen Company izvješća iz 2023. godine je pohvala radu Melem tima, ali i najbolja motivacija da Melem bude još bolji i kreativniji te da ostane dostupan svima. Jer osim što njeguje, Melem pruža čistu emociju uz koju su odrasle (i vezane) generacije.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije