Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muž je podržava

Nije se šišala 20 godina – upoznajte Matovilku!

Zlatokosa iz Latvije, Aliia
Foto: Instagram
1/2
20.03.2017.
u 10:30

Aliia kaže da joj je potreban cijeli dan da kosu opere, počešlja i osuši, a Ivan priznaje da u raspored uvijek moraju uvrstiti i njegu kose.

Aliia Nasyrova (27), žena iz Rusije s adresom u Latviji, nije se šišala punih 20 godina. Njezina kosa duga je 230 centimetara, teži dva kilograma, a za nju joj je potrebno i dodatno mjesto u krevetu. Njen muž Ivan kaže da Allia svoju kosu smatra članom obitelji. 

Aliia tvrdi da joj je kosa teška kao obiteljska mačka, a početkom ove godine objavila je svoj prvi video na društvenim mrežama koji je pogledan više od 25 tisuća puta.

Zanimljivo je da je Aliia našla način da spriječi pojavu ispucalih vrhova pa joj je kosa zdrava i sjajna. Za pranje, češljanje i sušenje treba joj cijeli dan. 

Otkrila je i da katkada stane na svoju kosu, pa često napravi pletenicu. Nema namjeru šišati se u skoroj budućnosti, želi i dalje ostati žena s najdužom kosom u Latviji. 

>>Frizure za tanku kosu – za kosu punu volumena

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
10:54 20.03.2017.

Ova žena ne radi u Konzumu. Muž privređuje, a ona se češlja doma.

VJ
Vl jedi govna
10:48 20.03.2017.

Vileda ju treba uzet za manekenku

DA
dabssa
10:47 20.03.2017.

A kad kaka mora jako paziti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije