Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proširena ponuda

Najveća H&M trgovina ovog petka ponovno otvara svoja vrata!

H&M
Foto: h&m
1/5
13.03.2014.
u 17:00

Najveći H&M u Hrvatskoj ponudit će dugo očekivanu kozmetiku i širi asortiman H&M Divided, koncepta za tinejdžere

H&M u Arena centru u Zagrebu ponovo otvara svoja vrata ovog petka, 14. ožujka u 11 sati u novom ruhu. Najveći H&M u Hrvatskoj ponudit će dugo očekivanu kozmetiku i širi asortiman H&M Divided, koncepta za tinejdžere.

– Hrvati su jako modno osviješteni i uživaju u najnovijim trendovima. Kako bi im pružili kompletnu modnu satisfakciju, doveli smo i odjel kozmetike. U najvećoj H&M trgovini u Hrvatskoj zaljubljenici u modu sada mogu pronaći još više mode i kvalitete po najboljim cijenama – izjavila je Claudia Oszwald, County Manager za Hrvatsku.

Na više od 2.200 četvornih metara na jednom katu zaljubljenici u H&M moći će uživati u novoj ponudi proširenog asortimana. Prava obiteljska modna destinacija obuhvaća ženski, muški, dječji odjel, H&M+, odjeću za punije, prošireni odjel mode za tinejdžerke i kozmetiku. Na dan ponovnog otvorenja H&M svojim kupcima nudi odlične prigodne ponude na svim odjelima.

Ovoga proljeća nosi se široka paleta stilova u kojima svatko može pronaći nešto za sebe. Od sveprisutnog jeansa – putem topića, košulja i nezaobilaznih kombinezona do midi suknji i cvjetastih tunika Boho chica. Boje su prave proljetne – narančasta, ružičasta, žuta, a ta je paleta vidljiva i u kozmetici.

>>H&M ima ekskluzivnu kolekciju kojoj su inspiracija bili – olimpijci

Foto: h&m

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije