Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koža pamti

Na kožu tijekom života stavimo oko 100 kilograma različitih krema i kozmetičkih pripravaka

maska za lice
Foto: Thinkstock
1/10
17.03.2016.
u 13:21

Nakon Pariza, Novexpert predstavio je i hrvatskom tržištu svoju najuzbudljiviju beauty avanturu - Booster serum s vitaminom C.

Vitaminsko osvježenje za kožu koje kombinira francuski i japanski vitamin C predstavljeno je na događanju Novexpert Boost Day u kući arhitekture ORIS.  Idejni začetnik Novexperta i njegov glavni vizionar, Cyrille Telinge istaknuo je važnost vitamina C u našem organizmu  i pojasnio zašto je Booster serum tako poseban. 

U samo jednoj bočici ovog proizvoda nalazi se čak 25 % vitamina C, a ta nevjerojatno visoka koncentracija vitamina C, zahvaljujući patentima kuće Novexpert, zadržava stabilnost i nekoliko mjeseci nakon otvaranja. Booster serum s vitaminom C na taj način dugotrajno hrani kožu, vraća joj sjaj i ima superioran anti-age učinak jer djeluje na sintezu kolagena. 

„Novexpert postavlja nove granice i trendove jer su naši kozmetički proizvodi bez ijednog dodanog kemijskog sastojka. Booster serum s vitaminom C je revolucionaran proizvod u čijem smo sastavu posebnim patentima uspjeli sačuvati čak 25 % vitamina C koji je iznimno osjetljiv na vanjske utjecaje. Vitamin C trebao bi biti temelj svakodnevne njege kože jer joj vraća ljepotu i iznutra i izvana. Francuska ljepota uz Booster serum s vitaminom C sada dobiva potpuno novo značenje, novu blistavost i dubinu“, izjavio je Cyrille Tellinge, predstavljajući francusku kozmetičku kuću Novexpert. Predstavljen je i Booster serum s hijaluronskom kiselinom, također revolucionaran proizvod čiji sastav odgovara sastavu čak 20 injekcija hijaluronske kiseline. Radi se o boosteru s najvećom koncentracijom hijaluronske kiseline u jednom proizvodu koji je dostupan na tržištu. 

Na Novexpert Boost Dayu i glumica Judita Franković je otkrila da svoju kožu njeguje isključivo prirodnim proizvodima.

„Koža pamti i s godinama sve više uviđam kako je to istina. Istraživanja pokazuju da na svoju kožu tijekom života stavimo oko stotinu kilograma različitih krema i kozmetičkih pripravaka pa je to podatak koji bi nas trebao dodatno potaknuti da koristimo što je više moguće potpuno prirodnih proizvoda, izjavila je glumica Judita Franković. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije