Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez kaosa

5 jednostavnih načina da organizirate svoj natrpani ormar

Natrpani ormar
Foto: Thinkstock
14.09.2014.
u 16:26

Ako ste i vi među onima koji nakon par dana više ne mogu u svom ormaru pronaći omiljenu košulju, ovi savjeti mogu vam uvelike olakšati život

Dobra organizacija ključna je da vaš ormar ne postane kaotičan na kraju tjedna.

Ako ste i vi među onima koji nakon par dana više ne mogu u svom ormaru pronaći omiljenu košulju, ovi savjeti za jednostavnu organizaciju s portala TOI mogu vam olakšati život.

1. Napravite raspored prema prioritetima

Ako imate "dress code" na poslu, vjerojatno ćete svaki radni dan tražiti ono u čemu možete na posao. Da biste si olakšali taj posao, taklvu odjeću stavite u ormar tako da vam bude nadohvat ruke, a ostalu odjeću rasporedite po ostatku ormara.

2. Razdijelite odjeću

Odlučite koje ćete dijelove ormara koristiti za koji dio odjeće i pokušajte držati suknje na jednom mjestu, košulje na drugom, ali svejedno blizu ako ih kombinirate za svoj dnevni look.

3. Nakit

Nakit držite u posebnim odjeljcima, najbolje u ladicama ili kutijama koje možete zatvoriti. Ako neki nakit koristite češće od ostalog, stavite ga na vrh.

4. Nemojte prepuniti ormar

Rekli bismo jedan od najavžnijih savjeta. Čak i ako ga dobro organizirate, ali je uvijek prepun odjeće neće proći dugo vremena prije nego opet nastane kaos. Odjeću koju ne nosite nemojte čuvati za "crne dane" već je poklonite, prodajte ili zamijenite s nekim novim komadima koje ćete ipak nositi.

5. Često revidirajte ormar

Nešto je na pranju, nešto ste kasnije ipak odlučili "baciti" i sl. neka vam uđe u naviku da barem jednom u dva tjedna revidirate svoj garderobni ormar. Ako ne mijenjate položaj odjevnih predmeta u oramru, lakše ćete zapamtiti gdje se što nalazi i bez previše gubitka vremena pronađi ono što tražite čak i kada ste u žurbi.

>>S ovim modnim komadima lako do ležernog pariškog chica

>>Savjeti iz Pariza: 8 komada koje bi čim prije trebali izbaciti iz svog ormara

Komentara 2

EV
evropljanin
17:58 14.09.2014.

dobro da nemate drugih briga.

MA
Mačak2283
20:18 14.09.2014.

Koga briga ako mi je ormar natrpan?!? Ne gledam ha dulje od 2 minute na dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije